Kuvaus

Hinta sisältää:

Objektiivi Cyclop 85mm/1.5. Kiinnitys M42-kierre, mukana etu+takatulppa. Valmistusvuosi 1993, made in Russia. Tässä ei ole himmennintä, eli on kiinteä f1.5. Lyhin tarkennusetäisyys n. 0,9 metriä. Säädettävä jalustapanta pienellä jalustakierteellä ja mukana adapteri isommalle jalustakierteelle. Siisti ja toimiva. Objektiivi on kooltaan sellainen, ettei välttämättä mene paikoilleen kaikkiin peilijärkkäreihin, koska kameran oma salama saattaa olla tiellä. Peilittömien kanssa tätä ongelmaa ei ole, koska tarvittava adapteri on yleensä sen verran paksu, että objektiivi tulee riittävästi ulos rungosta. Ainakin Flickristä löytyy hienoja kuvia tällaisella objektiivilla. Muutama kuva tällä yksilöllä, kinokennolla, lyhimmällä tarkennusetäisyydellä. https://www.dropbox.com/scl/fo/7sbi7vqctapj473xjy1uf/h?dl=0&rlkey=lyby3fmx7mvzpqgh49qb9ggei

Pimeänäkölaite M42-kierteellä, eli mikä tahansa M42-objektiivi käy tähän. Toimii 9V paristolla, sellainen tulee mukaan. Mukana etutulppa + tähtäimen tulppa. Lenkit kaulahihnalle, ei hihnaa. Toimii.

Lasertähtäin. Kiinnittyy objektiivin pieneen jalustakierteeseen. Toimii 3x AA-paristoilla. Testattu käytetyillä alkaliparistoilla, toimii, mutta silmämääräisesti katsottuna tähtäyspiste on aika himmeä. En ole toistaiseksi kokeillut tätä pimeänäkölaitteen kanssa, olisiko se siinä helpommin havaittava. Testattu ladattavilla AA-akkuparistoilla, ei toimi sellaisilla. Paristoluukun kansi puuttuu, mutta paristot pysyy hyvin paikoillaan, mutta ehkä siihen kannattaa ainakin joku kuminauhaviritelmä tehdä, jos meinaa metsässä tämän kanssa rymytä.

Kova kuljetuslaatikko sekä alkuperäinen säilytyspussi, josta on lasertähtäimelle tarkoitettu sivutasku irronnut, mutta en ole raskinut heittää tätä roskiin.

En myy näitä tavaroita erikseen. En lähetä Suomen ulkopuolelle. Ahvenanmaalle lähetettäessä varmista lähetyskulut ennen ostoa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 103 vrk 20 h 10 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista ja vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

450 € Sulkeutuu 103 vrk 20 h 10 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.