Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

The Dandy Warhols on yhdysvaltalainen rock-yhtye. Yhtyeen perustivat vuonna 1994 Portlandissa laulaja-kitaristi Courtney Taylor-Taylor, kosketinsoittaja Zia McCabe, kitaristi Peter Holmström ja rumpali Eric Hedford.

Yhtyeen nimi on sanaleikki Andy Warholin nimestä. Dandy Warholsin maailmanlaajuinen läpimurto tapahtui sen vuoden 1997 levyllä Dandy Warhols Come Down, jonka ensimmäinen single "Not If You Were The Last Junkie on Earth" sai runsaasti huomiota osakseen muun muassa Euroopassa ja Australiassa. Yhtyeen nykyinen kokoonpano muodostui vuonna 2000 rumpali Hedfordin tultua korvatuksi Brent DeBoerilla.

Yhtyeen vuonna 2003 ilmestynyt levy on nimeltään WELCOME TO THE MONKEY HOUSE.

”The Dandy Warholsin neljännen albumin kansikuva summasi pastissia työstävän kvartetin olemuksen nerokkaasti. Newyorkilaisen popaganda-taiteilija (itsekin Andy Warhol -fani) Ron Englishin maalaama mash-up kahdesta Warholin ikonisimmasta albumikannesta – The Velvet Underground & Nicosta ja Rolling Stonesin Sticky Fingersistä – kuvasi bändin musiikillisen fuusion peruskiviä. Banaanilevy oli kaikkien huuruisina surisevien shoegazing-levyjen esiäiti. Vetoketjulevy edusti tarttuvaa, seksikästä ja eklektistä classic rockia parhaimmillaan (vaikka Their Satanic Majesties Request ja Grateful Dead -tuotanto varmaan ovat ne, mihin The Dandy Warhols itse haluaisi itseään verrattavan).” (Jari Mäkelä, 12.6.2013)

Levy on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5 euros, other countries 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

1. Welcome to the Monkey House
2. We Used to Be Friends 3. Plan A
4. Dope (Wonderful You)
5. I Am a Scientist
6. I Am Over It
7. The Dandy Warhols Love Almost Everyone
8. Insincere Because I
9. You Were the Last High
10. Heavenly
11. I Am Sound
12. Hit Rock Bottom
13. (You Come In) Burned

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 20.5.2024 9:15
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.