Kuvaus

Daniel Goleman: Working with Emotional Intelligence
ISBN: 0553840231
Kustantaja: Bantam Books
Kieli: Englanti
Painovuosi: 1999
Sivumäärä: 467
Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen pokkari
Kunto: Tyydyttävä

Muuta: Kansissa selkeää kulumaa ja nuhruisuutta; kirja "litistynyt" hivenen salmiakiksi; takakannen alareunassa vanhan hintatarran jämät.

Lähetys: C4-kokoisessa kirjeessä kirja keskeltä avattuna.

" Do you have what it takes to succeed in your career?

The secret of success is not what they taught you in school. What matters most is not IQ, not a business school degree, not even technical know-how or years of expertise. The single most important factor in job performance and advancement is emotional intelligence. Emotional intelligence is actually a set of skills that anyone can acquire, and in this practical guide, Daniel Goleman identifies them, explains their importance, and shows how they can be fostered.

For leaders, emotional intelligence is almost 90 percent of what sets stars apart from the mediocre. As Goleman documents, it's the essential ingredient for reaching and staying at the top in any field, even in high-tech careers. And organizations that learn to operate in emotionally intelligent ways are the companies that will remain vital and dynamic in the competitive marketplace of today—and the future.

Comprehensively researched, crisply written, and packed with fascinating case histories of triumphs, disasters, and dramatic turnarounds, Working with Emotional Intelligence may be the most important business book you'll ever read.

Drawing on unparalleled access to business leaders around the world and studies in more than 500 organizations, Goleman documents an astonishing fact: in determining star performance in every field, emotional intelligence matters twice as much as IQ or technical expertise.

Readers also discover how emotional competence can be learned. Goleman analyzes five key sets of skills and vividly shows how they determine who is hired and who is fired in the top corporations in the world. He also provides guidelines for training in the "emotionally intelligent organization," in chapters that no one, from manager to CEO, should miss.

Working with Emotional Intelligence could prove to be the most important reference for bottom-line businesspeople in the first decades of the 21st century. "

Asiasanat: Daniel Goleman, tunneäly, työelämä, tunteet työssä, tunnetaitojen kehittäminen, tunneälykkyys työssä, sosiaaliset taidot, itsetuntemus, tunteiden hallinta, tunteiden tunnistaminen, vuorovaikutustaidot, empatia, tunneälykkyyden merkitys työssä, johtajuus ja tunneäly, tiimityö ja tunneäly, tunneälykäs kommunikaatio, tunneälykäs päätöksenteko, tunneälykkyys ja stressinhallinta, tunneälykkyys ja konfliktien ratkaisu, tunneäly ja työtyytyväisyys, tunneäly ja tehokkuus työssä, tunneäly ja sosiaalinen älykkyys, tunneäly ja työhyvinvointi, tunneälykkyys ja työelämätaidot, tunneälykkyys ja johtajuusvalmiudet, tunneälykkyys ja positiiviset ihmissuhteet, tunneälykkyys ja ammatillinen kehitys, tunneälykkyys ja tiimityöskentely, tunneälykkyys ja konfliktien hallinta, tunneälykkyys ja päätöksenteko, tunneälykkyys ja vuorovaikutustaidot, tunneälykkyys ja empatia työssä, tunneälykkyys ja itsensä johtaminen, tunneälykkyys ja sosiaalinen tietoisuus, tunneälykkyys ja henkilökohtainen kehitys, tunneälykkyys ja mielenterveys työssä, tunneälykkyys ja työyhteisön ilmapiiri, tunneälykkyys ja työssä jaksaminen, tunneälykkyys ja itsensä kehittäminen, tunneälykkyys ja työssä menestymisen edellytykset, tunneälykkyys ja positiiviset työsuhteet, tunneälykkyys ja vuorovaikutustaitojen merkitys, tunneälykkyys ja ammatillinen menestys, tunneälykkyys ja organisaation toimivuus, tunneälykkyys ja työn tuottavuus, tunneälykkyys ja johtamistaitojen kehittäminen, tunneälykkyys ja itsetuntemuksen merkitys, tunneälykkyys ja tunnetaidot työelämässä, tunneälykkyys ja tunteiden tunnistaminen, tunneälykkyys ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen, tunneälykkyys ja tunteiden hallinta työssä, tunneälykkyys ja työelämätaidot, tunneälykkyys ja vuorovaikutustaidot työssä, tunneälykkyys ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen työssä, tunneälykkyys ja sosiaaliset taidot työssä, tunneälykkyys ja tiimityötaidot, tunneälykkyys ja konfliktien ratkaisutaidot, tunneälykkyys ja itsensä johtaminen työssä, tunneälykkyys ja itsetuntemus työssä, tunneälykkyys ja tunteiden hallinta työssä, tunneälykkyys ja positiiviset ihmissuhteet työssä, tunneälykkyys ja ammatillinen menestys työelämässä, tunneälykkyys ja mielenterveys työssä, tunneälykkyys ja työyhteisön ilmapiiri, tunneälykkyys ja työssä jaksaminen, tunneälykkyys ja itsensä kehittäminen työssä, tunneälykkyys ja organisaation toimivuus työssä, tunneälykkyys ja työn tuottavuus työelämässä, tunneälykkyys ja johtamistaitojen kehittäminen työssä, tunneälykkyys ja itsetuntemuksen merkitys työssä, tunneälykkyys ja tunnetaidot työelämässä työelämä, psykologia, tunneäly, tunneälykkyys, organisaatio, työelämässä, työelämätaidot, liiketalous, business, johtaminen, tunneäly, organisaatiot, sosiaaliset taidot, ihmissuhteet, tunteet, empatia

Katso myös muut myynnissä olevat edulliset kirjat ja lehdet!

Samoilla 6,90 € postikuluilla niin monta kirjaa kuin haluat!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 93 vrk 18 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8 € Sulkeutuu 93 vrk 18 h 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.