Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvaus
Danielle Steel: Sormus

Ariana von Gotthard, saksalaisen yläluokan perheen tytär, näkee sodan repivän perheensä ja maansa kappaleiksi. Isä auttaa Arianan veljeä pakenemaan, mutta kokee itse petturin kuoleman. Ariana menee naimisiin saksalaisen sotilaan kanssa, mutta menettää tämänkin sodan uhrina. Ariana on raskaana ja pakenee Amerikkaan mukanaan
vain äitinsä sormus, joka muistuttaa menneestä ajasta. Hän rakentaa itselleen vähitellen uuden elämän New
Yorkissa, muttei koskaan menetä toivoaan, että voisi joskus löytää veljensä ja siten sulkea elämänsä ympyrän?

Danielle Steel - Palomino

Joskus rakkaus löytyy sieltä,

mistä sitä vähiten odottaa...





Samantha Taylor on lahjakas valokuvaaja ja onnellinen nainen, kunnes hän eräänä päivänä saa tietää, että hänen miehensä on uskoton. Hämmentyneenä hän matkustaa ystävänsä maatilalle Kaliforniaan. Siellä hän aikoo tehdä valokuvareportaasin aiheesta ?Nykyajan amerikkalainen cowboy?. Tate Jordan, yksi tilan työntekijöistä, saa tehtäväkseen toimia valokuvamallina. Se on tehtävä, josta hän ei suuremmin piittaa. Ensi silmäyksestä lähtien Samanthan ja Taten välillä on kitkaa, mutta intohimo odottaa aivan kulman takana.

?Palomino? pohjautuu maailman luetuimman kirjailijan, Danielle Steelin romaaniin. Kun kirja ilmestyi vuonna 1981, se oli USA:n bestseller-listalla 24 viikkoa.

Danielle Steel - Miehen tunteet

Vaimo hylkää hänet kylmästi. Hänen teini-ikäisestä pojastaan on tulossa isä. ja lisää ongelmia on tiedossa kun kaunis Charlotte astuu näyttämölle. Vaimo hylkää hänet kylmästi. Hänen teini-ikäisestä pojastaan on tulossa isä. ja lisää ongelmia on tiedossa kun kaunis Charlotte astuu näyttämölle.

On joulu, ja Oliver Watsonin elämä on hajoamassa. Hänen vaimonsa Sarah on juuri kertonut aikovansa jättää perheensä. Sarah haluaa opiskella ja aloittaa uuden elämän, jossa ei ole tilaa miehelle eikä lapsille. Oliverin on sopeuduttava uuteen rooliinsa sekä isänä että äitinä - rooliin, josta tulee entistäkin vaikeampi, kun hänen teini-ikäinen poikansa ilmoittaa tulevansa isäksi. Ongelmat seuraavat toistaan. Kun Oliverille sitten tarjotaan työtä Los Angelesissa, hän ottaa sen vastaan toivoen voivansa itsekin aloittaa alusta. Mutta hän on tuskin päässyt perille, kun häntä odottaa seuraava haaste: kaunis näyttelijätär nimeltään Charlotte?

Sydänääniä

Sydänääniä     (DVD)
 

Alkuperäisnimi:  Heartbeat

 

He molemmat kaipaavat jotain...

Ja eräänä päivänä heidän tiensä risteävät.

He kumpikin kaipaavat. Bill (John Ritter) kaipaa poikiaan, jotka asuvat kaukana, hänen entisen vaimonsa luona. Hän kaipaa myös rakastettua. Adrian (Polly Draper) kaipaa entistä miestään huolimatta siitä, että tämä antoi hänelle lähtöpassit kuultuaan hänen raskaudestaan. Bill ja Adrian ovat olleet töissä samalla tv-asemalla jo pitkään. Sitten eräänä päivänä heidän tiensä risteävät, ja lyhyessä ajassa he rakastuvat silmittömästi. Mutta Adrian toivoo edelleen saavansa ex-miehensä takaisin. Tilanne on siis toivoton sekä Billin että Adrianin kannalta, ja Adrianin synnytyksen lähestyessä hän tuskailee valintojensa välillä: Luottaako siihen, että aviomies kenties tulee takaisin, vai panostaako yhteiseen tulevaisuuteen Billin kanssa?

 

Ohjaus
Michael Miller

Käsikirjoitus
Danielle Steel
Jan Worthington

Näyttelijät
John Ritter
Polly Draper
Kevin Kilner
Michael Lembeck
Nancy Morgan
Christian Cousins
Victor DiMattia
Suzanne Suciu
Seth Isler

 

 

Kesto:
89 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

 

R2

K-3

Suomijulkaisu

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan! L 4

  •  
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 20.5.2024 10:43
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.