Kuvaus

Danielle Steel: UUSI ELÄMÄ. Suomentanut Irmeli Ruuska. 2002 WSOY, Loisto-pokkari. 237-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Uusi elämä (2000; The House of Hope Street 2000) on kertomus menetyksestä, toivosta ja perheen voimasta. Elämä on ollut hyvä Liz ja Jack Sutherlandille. Kahdeksantoista avioliittovuoden aikana he ovat perustaneet menestyvän lakitoimiston ja rakentaneet viihtyisän, onnellisen kodin lähelle San Franciscoa.Sitten kaikki romahtaa. Eräänä jouluaamuna, keskellä juhlan iloa ja lasten naurua Jack lähtee käväisemään hetkeksi asioilla – eikä enää palaa. Joulu päättyy tragediaan. Äkkiä Liz on yksin keskellä tuskallisia kysymyksiä. Kuinka hän pystyy elämään ilman puolisoaan, parasta ystäväänsä? Kuinka hän surunsa keskellä voi lohduttaa viittä järkyttynyttä, isänsä menettänyttä lasta? Kuin ihmeen kautta Liz löytää lastensa rakkauden avulla voiman palata työhön ja toimia sekä äitinä että isänä. Yksinäiset päivät kiitävät ohi ilman Jackia. Mutta kesän kääntyessä syksyksi, pahimman tuskan lientyessä, kohtaa perhettä jälleen onnettomuus. Jaksaako Liz vielä kerran kerätä voimansa kriisien keskellä ja katsoa tulevaisuuteen – vai oliko tässä kaikki, mitä hän oli elämältä saava?

Danielle Fernande Schuelein-Steel (s. 1947 New York) on yhdysvaltalainen kirjailija. Sukujuuriltaan portugalilais-saksalainen Steel opiskeli nuorena New Yorkissa ja lähti Pariisiin, jossa hän työskenteli mainostoimistossa. Hänen romaanejaan on käännetty 43 kielelle ja myyty yli 650 miljoonaa kappaletta. Vuonna 1989 Steel pääsi Guinnessin ennätystenkirjaan oltuaan The New York Timesin parhaiten myyneiden kirjojen listalla 381 viikkoa peräkkäin.  Steel on yhdeksän lapsen äiti, ja toimii monissa lasten hyvinvointia edistävissä yhdistyksissä. Nykyisin San Franciscossa asuva Steel oli 1990-luvun kolmanneksi myydyin kirjailija Yhdysvalloissa, enemmän myytiin vain jännityskirjailijoiden John Grishamin ja Stephen Kingin teoksia.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 16 vrk 20 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 16 vrk 20 h 24 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.