Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

LISÄTTY: Kuvat 1. ja 2., jotka on otettu nyt myytävästä yksilöstä. 1. kuvassa näkyvät mustat heijastumat EI ole tahroja vaan osa kohokuviointia, jonka vuoksi kansikuvaa on todella hankala saada kuviin siten, että siitä saisi katsottaessa "oikean kuvan". Kuvien laatu ei valitettavasti tee oikeutta julkaisun estetiikalle, mikä on todella upea kun leffan saa käsiin!!!


"There’s nothing else like OPERA. After the artistic highs (and box office lows) of TENEBRE and PHENEMONA, Dario Argento (SUSPIRIA) was on a mission to make the most accomplished giallo of his career. And that’s exactly what he did. OPERA follows Betty, the star of an avant-garde performance of MACBETH, as she deals with a black-gloved maniac on a mutilation spree at a theater. With its ultra-stylized photography, complex metaphors, and intense violence, OPERA is a brilliantly deranged spectacle."


Italomaestro Dario Argenton tyylikäs kauhuklassikko OPERA (1987) a.k.a. TERROR AT THE OPERA parhaalta vuosikymmeneltä edustaa monien mielestä myös ohjaajan viimeisiä hyviä filmauksia. Tämä on löydyttävä itseään elokuvaharrastajaksi kutsuvan kokoelmasta.

Täysin sensuroimaton saksalainen julkaisu laadukkaasta kuvanpakkauksesta tunnetulta Koch Media:lta, joka sisältää sekä leffan teatteriversion (UNCUT, HD) että pidemmän kansainvälisen version (UNCUT, HD) BD-50 levyllä. Tämä julkaisu hyödyntää samaa lähdemateriaalia kuin elokuvan japanilainen kanssajulkaisu, sillä erotuksella, että Koch Media -julkaisun kuvanpakkaus pesee japsin mennen tullen. Lisäksi digitaalinen silottelu (DNR) on Koch Media -julkaisussa käytännössä olematonta, joka jo itsessään nostaa kuvanlaadun toiseen potenssiin. Myöskään pakkausartefakteista ei tässä julkaisussa joudu kärsimään toisin kuin esimerkiksi japanilaisessa.

Todella upea keräilijöitten arvostama loppuunmyyty ja rajoitettu 3 levyn Mediabook Combo -painos, joka on lähes kadonnut markkinoilta.

Julkaisun yksityiskohtaiset ja tekniset tiedot alla olevasta linkistä, josta ilmenee myös julkaisun todella kattavat lisämateriaalit:

http://www.dvdcompare.net/comparisons/film.php?fid=28360#7


HUOM! Mediabookin sisäpuolella spinessä sijaitsevan bookletin liimaus on yläliimauksestaan marginaalisesti irti (siis vain yhdestä kohtaa), joka tosin ei vaikuta yhtikäs mihinkään. Ilmeisesti liimaus on tuolta osin jäänyt jostain syystä tekemättä jo tuotantoprosessin yhteydessä, mutta se on todella helposti liimattavissa. Bookletin alaliimaus sitä vastoin on täysin ryhdissään, kuten myös booklet, jota ei ole juuri aukaistu. Muutoin itse Mediabook on kauttaaltaan VIRHEETÖN! Kakkos ja kolmos levyyn ei ole edes koskettu!! Blu-ray katsottu kerran.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
45 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.5.2024 11:57
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.