Kuvaus

Kuvien hyväkuntoinen dvd.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Ohjaus Ron Shelton, pääosissa Kurt Russell ja Scott Speedman.

Dark Blue on dramaattinen trilleri, jonka tapahtumien näyttämönä on Los Angelesin poliisilaitos huhtikuussa 1992, muutamia päiviä ennen kuin valkoihoiset poliisit vapautetaan syytteistä heidän hakattuaan mustan autoilijan Rodeny Kingin ja Los Angelesin mellakat saavat alkunsa.

Los Angelesin poliisin erikoistutkintajoukko saa tehtäväkseen selvittää neljän henkilön tappoa. Heidän tutkiessaan tapausta veteraanipoliisi Eldon Perry (Kurt Russel) samalla opastaa erikoistutkintajoukon keltanokkaa Bobby Keoughia (Scott Speedman) poliisien käyttämän uhkailun ja korruption rakaan todellisuuteen. Luoviessaan tietään läpi myllerryksessä olevan Los Angeles South Centralin heidän on uskallettava kohdata paitsi kylmäveriset tappajat, samalla myös omat henkilökohtaiset demoninsa - jotka lopulta osoittautuvat armottomammiksi kuin rikolliset, joita he jahtaavat.

Käsikirjoitus:
James Ellroy
David Ayer

Näyttelijät:
Kurt Russell
Scott Speedman
Michael Michele
Brendan Gleeson
Kurupt
Ving Rhames
Dash Mihok
Jonathan Banks
Lolita Davidovich

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 2 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,20 € Sulkeutuu 2 vrk 2 h 14 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.