Kuvaus

Suomenkielisiä dekkareita (suomennoksia) 0,50 euroa per kirja + toimituskulut TAI kaikki 6 kirjaa 2,50 euroa + toimituskulut 7 euroa =  9,50 euroa:

  • 1) Kerstin Ekman: Tapahtui veden äärellä
  • 2) Anna Jansson: Vaitelias jumala
  • 3) Nicci French: Ihon alla
  • 4) Thomas Chastain: Perry Mason ja murhavyyhti
  • 5) Kirjavaliot, 1995: a) Robin Cook: Kohtalokas hoito; b) Ken Follett: Vaarallinen omaisuus c) Belva Plain: Ei kaikki kultaa
  • 6) Tess Gerritsen: Jääkylmä
  • Kirjat myydään yksitellen tai yhdessä (kirjojen tarkemmat esittelyt alempana)
  • Kirjakohtaiset toimituskulut kirjojen esittelyn yhteydessä. 2-5 kirjan toimituskulut 6 euroa pakettina (johon mahtuu halutessa myös muita saman myyjän kirjoja tai lehtiä samoilla yhteisillä toimituskuluilla)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta niin saat huutonetistä viestin joka sisältää myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Ilmoita sähköpostissa minkä/mitkä kirjat haluat ostaa ja maksa ohjeiden mukaan tai pyydä lasku (varsinkin jos samaan pakettiin tule vielä muita kirjoja kuin tässä ilmoituksessa luetellut kirja).

    KIRJOJEN ESITTELYT:

    1) Kerstin Ekman: Tapahtui veden äärellä

    • Suuri Suomalainen kirjakerho, 1995; Kovakantinen kirja, 400 sivua
    • kansipaperissa muutama pieni paikkaus reunoissa ja takakannessa hieman aaltoilevuutta. Nimiölehdessä muutama pieni kellertävä tahra. Myös sivujen leikkuupinnassa samanlaista keltaisuutta (muistuttaa appelsiinimehua).
    •  toimituskulut 4,50 euroa

    Palkittu, latautunut romaani salaisuudesta, joka muuttuu pahan mustaksi pyörteeksi. Väkevä kertomus vihasta, rikoksesta ja pelosta, mutta myös rakkaudesta, toivosta ja ihmisyydestä.
    Pieni pohjoisruotsalainen kylä. Annie, tukholmalainen opettaja, on päättänyt aloittaa uuden elämän tunturin kupeessa asuvan Danin kanssa. On juhannus ja tukahduttava helle; Dania ei näy.
    Sinä juhannuksena tapahtuu kaksoismurha, joka selviää vasta kahdeksantoista vuotta myöhemmin. Murha muuttaa Annien, hänen tyttärensä, nuoren Johanin, keski-ikäisen lääkärin Birgerin, koko kyläyhteisön elämänPelko tuo pintaan ihmisissä asuvan eläimen. Kun painajainen lopulta alkaa purkautua, moni asia näyttäytyy uudessa valossa.
    Tapahtui veden äärellä ylittää kirjallisuuden lajirajat. Se kertoo rikoksestaihmisistä hallitsemattomien muutosten keskellä, ihmisen ja luonnon vuorovaikutuksesta ja siitä mitä tapahtuu kun kaikki turvallinen ihmisen ympäriltä katoaa.

    --------------------

    2) Anna Jansson: Vaitelias jumala

    • Gummerus, nätepainos, 202; pehmeäkantinen kirja, 269 sivua
    • Kannessa vain ihan pientä reunakulumaa ja etukannen yläreunassa painettu teksti näytekappale, muuten hyväkuntoinen pehmeäkantinen kirja
    • toimituskulut 4,50 euroa

    Lumihiutaleet putoavat hiljalleen juoksuköysi kaulassaan puustan roikkuvan miehen hiuksille. Maria Wern seisoo mykistyneenä näyn edessä. Hänellä on edessään elämänsä haaste. Selviää, että kyseessä on rituaalimurha, joka on karata käsistä muinaisten jumaltarujen verhoon. Töissä ja kotona on kädet täynnä ja jouluvalmistelut painavat päälle, eikä Maria tiedä kiiruhtavansa kohti pahinta painajaistaan...

    -------------------

    3) Nicci French: Ihon alla

    • Suuri Suomalainen kirjakerho OY, 2003: Kovakantinen kirja, 347 sivua; alkuteos: Beneath the Skin
    • Ilman kansipaperia, muuten hyväkuntoinen ja siisti kirja (kuvassa näkyvät vaaleat tahrat olivat skannerin pinnassa, ei kirjassa!)
    • toimituskulut 4,50 euroa

    Lähemmäksi murhaa et edes halua päästä! Kolmella naisella ei ole muuta yhteistä kuin helteinen Lontoo ja mies, joka rakastaa heitä. Kuolettavasti.  Perheetön opettaja Zoë, varakas perheenäiti Jenny ja klovnina työskentelevä Nadia alkavat saada outoja kirjeitä tuntemattomalta mieheltä. Tämä tuntee heidät kuin rakastaja, tunkeutuu heidän maailmaansa ja ihonsa alle - ja uhkaa heidän henkeään.

     Poliisi on neuvoton. Ainoa keino selvitä hengissä on oppia tuntemaan uhkaaja yhtä hyvin kuin hän tuntee uhrinsa. Pystyykö kukaan naisista ymmärtämään miehen ajatuksia ja astumaan askelen edelle?

    ----------------------------

    4) Thomas Chastain: Perry Mason ja murhavyyhti

    • 1990, Gummerus, ISBN 951-20-3580-4: pehmeäkantinen, 227 sivua
    • Jotain pienenpientä pintakulumaa kannessa. Näyttää sisältä ihan uudelta.
    • toimituskulut 4,50 euroa

    Klassinen dekkaritarina. Yksityisetsivä Perry Mason puuttuu jälleen peliin...
    Gil Adrian, jonka on nähty murhaavan erään miehen ravintolassa, löytyy hetkeä myöhemmin kotoaan ammuttuna.
    Murhapaikalta löytyy Adrianin vaimo, Laurel Adriana, joka on juuri eroamassa miehestään. Häntä pidetään syyllisenä, mutta Perry Mason ottaa tutkiakseen juttua... Ja murhia tulee lisää..

    ----------------------

    5) Valittujen Palojen julkaisema Kirjavaliot, 1995: a) Robin Cook: Kohtalokas hoito; b) Ken Follett: Vaarallinen omaisuus c) Belva Plain: Ei kaikki kultaa

    • Sisältää kolme eri teosta, yhteensä 510 sivua, kuvitettu
    • Kansipaperin reunoja hieman paikattu kääntöpuolelta, muuten ok kuntoinen
    • TOIMITUSKULUT yksittäin ostettuna 4,50 EUROA

    Kirjan sisältämät teokset ovat:

    A) Robin Cook: Kohtalokas hoito

    Jännittävä sairaalatrilleri.  Juuri kun luulit sairaaloiden olevan turvallisia…
    Lääkärit Angela ja David Wilson uskovat tulleensa paratiisiin. Työ Bartletin modernissa sairaalassa on molempien mieleen. Bartlerin rauhallinen pikkukaupunki vehreine niittyineen ja kirkkaine järvineen vaikuttaa ihanteelliselta paikalta myös heidän 9-vuotiaalle Nikki-tyttärelleen, joka sairasta perinnöllistä keuhkosairautta.

     Mutta Wilsonien idylli pirstoutuu värikylläisen syksyn jälkeen. Sairaalaan potilaita kuolee tihenevään tahtiin, Davidille käsittämättömistä syistä. Nikkin sairaus pahenee ja tyttö joutuu tehohoitoon sairaalaan, jossa samaan aikaan menehtyy Nikkin paras ystävä – tuohon samaiseen keuhkotautiin. Wilsonit vaistoavat vaaran. He aloittavat taistelun lapsensa hengestä – taistelun, joka saattaa maksaa heille heidän uransa ja heidän henkensä.

    B) Ken Follett: Vaarallinen omaisuus

    Jännäri Sherlock Holmes'in miljöössä. Kertomus pankkimaailman ylpeistä ja mahtavista, näyttämönä viktoriaaninen Lontoo.

     Koulupojan salaperäinen kuolema sisäoppilaitoksessa aloittaa tarinan, jossa kolmen sukupolven ajan seurataan kahden pankkiirisuvun taistelua rahasta ja vallasta, oikeudenmukaisuudesta ja kunniasta. Mukaan kietoutuu myös monenlaista rakkautta, joista tuhoisin on – äidinrakkaus.

    C) Belva Plain: Ei kaikki kultaa

    Aikamme suosituimpiin viihdekirjailijoihin kuuluva Belva Plain on monitaitoinen kertoja. Ei kaikki kultaa on romaani rakkaudesta, menestyvien ihmisten elämästä onnen hetkineen ja kipeine ongelmineen.

     Huomiota herättävän komea Robert Ferguson hurmaa kenet tahansa, ja rakastunut Lynn on ylpeä siitä, että Robert haluaa juuri hänet vaimokseen. Vauraassa Connecticutissa Fergusonien perhe on esimerkillinen.
     Mutta Robert on myös äärimmäisen vaativa aviomies ja isä. Vaimon on oltava täydellinen, kodin edustava, ja lasten on alistuttava tiukkaan kuriin mukisematta.

    Lynn uskottelee miehensä olevan oikeassa ja syyttää itseään arvaamatta leimahtavista Robertin raivonpuuskista. Lynn yrittää salata miehensä pimeän puolen lapsilta ja tuttavilta. Mitä muuta hän voisi tehdä?
     Kun Robertin raivokohtausten pohjimmaiset syyt vihdoin paljastuvat, räsähtää myös lopullinen riitasointu ja ihanneperheen kulissit romahtavat. Lynn joutuu kasvotusten elämänsä kanssa...

    ------------

    6) Tess Gerritsen: Jääkylmä

    • Otava, 2010; kovakantinen kirja, 351 sivua
    • Kansipaperin kuva ja takakannen teksti liimattu kanteen sekä lievetekstit kansien sisäpuolelle. Kirjassa lievää kosteuden aiheuttamaa aaltoilevuutta sivuissa. Kansipaperin kuvassa jokunen pintanaarmu.
    • HINTA: 1 euro + toimituskulut 4,50 euroa = 5,50 euroa

    Amerikkalainen Tess Gerritsen on jännityskirjailjoiden kansainvälista kärkeä. Hänen trillerinsä ovat olleet myyntimenestyksiä myös Suomessa.

    Kitkainen työpari Maura Isles ja Jane Rizzoli joutuu jälleen vastakkain säälimättömän sarjamurhaajan kanssa.

    Myrsky on saartanut viisi toisilleen tuntematonta ihmistä autioon taloon – ilman pakotietä. Kuka selviää sarjamurhaajan kynsistä autiosta talosta – vai selviääkö kukaan?

    ---------------------------------------------------------------------------------------------

    hakusanat: Rizzoli & Isles Maura Isles dekkarit jännitys jännärit murha murhaajat kuolinsyyntutkijat sarjamurhaajat hakusanat: 1800-luku Lontoo Englanti Sherlock Holmes dekkarit ja jännitys lääkäridekkari tunetmaton sairaus sairaaladekkari sairaalajännäri jännärit perhedraama avioliitto avioliittodraama parisuhderomaani perheväkivalta väkivaltainen mies

    Näytä lisää Näytä vähemmän

    Osta heti

    Sulkeutuu 78 vrk 14 h 1 min
    Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

    Osta heti

    Lisätiedot

    Maksaminen ja toimitus

    Hintaehdotukset

    0,50 € Sulkeutuu 78 vrk 14 h 1 min

    Myyjän muut ilmoitukset

    Katso lisää

    Kysymykset

    Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
    Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.