Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä kuvan Foxconn LX-36 emolevy, peräisin Dell Optiplex GX620 -mallisesta tietokoneesta. Emolevy on BTX standardin mukaista kokoa, ja sopii ainakin Dell GX620 BTX keskusyksiköihin, luultavasti myös muihin Dell BTX koteloratkaisuihin. Emolevyssä on normaalit ATX-yhteensopivat 24pin + 4pin virtaliitännät, + 4-pin tuuletinliitin prosessorituulettimelle. Japanilaiset konkat, joten käyttöikää lienee vielä pitkään.

Emolevy on ollut aika pitkään varalla odottamassa käyttöä jota ei koskaan tullut. Testasin emolevyn hyvin toimivaksi ennen myyntiinlaittoa yhdeltä kovalevyltäni löytämälläni tämän kanssa yhteensopivalla Windows XP asennuksella. Emolevy tukee tietysti myös uudempia windowseja. Käyttöjärjestelmäasennusta ei mukana. Tukee 2-ytimisiä Pentium D prosessoreja, tukee joidenkin netin tietojen mukaan myös 800Mhz väyläisiä E-sarjan prosessoreja, mutta en ole nähnyt tarpeelliseksi kokeilla.

Kuvassa emolevyssä kiinni oleva Pentium D820 prosessori tulee huutohinnalla mukaan.

Ominaisuuksia:

-Uusin saatavilla oleva Bios versio asennettu
-Floppyliitin, 2xPCI, 1x Pci-e 1x, 1x Pci-e 16x väylät.
-4x Sata portit, yksi ATA-133 IDE liitin.
-Toimiva sarjaportti (RS-232), integroitu näytönohjain. Tulostinportti (lpt).
-Normaalit 24pin + 4pin virtaliittimet
-Intel piirisetti passiivijäähdytyksellä.
-6x USB 2.0 takapaneelissa, gigabit lähiverkkoliitin (LAN)
-Normaalit ääniliitännät takapaneelissa.
-4x DDR2 muistipaikat, tukevat maksimissaan 4GB muistia. Mukana kuvassa näkyvä 2GB muistia (4x512MB).

Ajureita löytyy Dellin sivuilta, kun valitsee GX620 tietokoneen. Virallista ajuritukea on ainakin XP:lle, 32-bit ja 64-bit. Pitäisi toimia muistikuvani mukaan seiskaan asti ok, ja hyvin todennäköisesti pelaa myös windows kympillä.

Kannattaa huomata, että kotelon etupaneelin liitäntä emolevyssä on sopiva vain Dell GX620 kotelon ja mahdollisesti muiden Dellien kanssa. Standardin mukaisia etupaneelin liitäntöjä emolevyssä ei ole, ainoastaan toi Dell yhteensopiva liitin!

Ison ruuvikiinnitteisen BTX coolerin ja120mm tuulettimen jonka liitin on vaihdettu emoon sopivaksi saa 7€ lisähintaan emon mukana (toi 7€ lisähinta sisältää myös mahdolliset lisäkustannukset postikuluihin, kun paketti voi suureta coolerin kanssa). Tuuletin ei ole coolerissa kiinni, tuulettimen kiinnitysratkaisun joutuu tekemään itse sopivaksi, jos ei satu omistaan niitä alkuperäisiä GX620 ilmanohjaustunneleita kotelossa olevine tuuletinkiinnityksineen. Coolerissa on mutterit/prikat mukana, mutta voi myös pultata suoraan koteloon, jos siinä on tuollaiselle kierteet.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


36 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 29.3.2024 18:32
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.