Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä kuvan Dellin koneesta peräisin oleva virtalähde. Virtalähde on mallia H305P-00 Sopii tornimallisiin Dell BTX koteloihin, ainakin malleihin Dimension 5100 5150, Optiplex GX250, GX280, GX620, GX520. Voi sopia muihinkin, joissa samanlainen. Teholtaan 305W. Joskus tämä on ollut varalla koneeseeni, mutta ei enää tarpeen kun oon luopunut GX sarjan koneista jo aikaa sitten. Testasin virtalähteen toimivaksi emolevyn kanssa ennen myyntiinlaittoa.

Liitäntöinä 24pin + 4pin ATX-tyyliset liittimet emolevyyn, + 6-nastainen Dell-liitin jota ei ole pakko kytkeä, mutta syytä toki jos emolevyssä sille paikka on. Lisälaiteliitäntöinä 2x Sata, 2x Molex, 1x floppy.

Virtalähde menee koonsa puolesta Dellin käyttämään BTX standardiin. Mitat 14cm x 15cm x 10cm, eli muuten lähestulkoon tavallisen ATX psu:n kokoinen, mutta paksumpi, ja liitäntöjen sijoiittelu on optimoitu noihin Dell koteloihin. Mittojenkin perusteella voi koettaa haarukoida sopivuutta koneeseen, jos tarvitsee tätä muuhun kuin mainittuihin malleihin. Ja tosiaan sitten tornimallisiin koteloihin, ei niihin kovinkin pienikokoisiin Dell koteloratkaisuihin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


24 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 10:56
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.