Tuote on myyty käyttäjälle samslayer hintaan 20 €

Kuvaus

Alkuperäinen hyväkuntoinen kasetti kuvan pehmeässä kotelossa. Kunto tarkastettu JVC:n nauhurilla 5.5.2019. Kyseessä on Scotchin "Made in U.S.A."-laatunauha. Muistaakseni aika hyvä ja hauska pätkä. Mukaan kauppaan myös DVD-rippi, jonka tästä tarkastuksen yhteydessä tein. Postituskulut 7,85 euroa lisätään voittohintaan ja samoilla postikuluilla kulkee maksimissaan kahdeksan kasettia. Myös nouto mahdollinen. Maksuaikaa saa sovitusti, mutta mikäli sinulla jo on paljon lunastamattomia Huutoja minulta, niin älä huuda huutokauppakohteistani. Osta heti-kohteita, voi edelleen varastoon kerätä minulta, mutta olen kyllästynyt maksamaan Huudon välityspalkkioita monen kuukauden edestä, ilman että olen itse edes kohteistani maksua saanut. Mieluummin otan pienemmän summan maksuvalmiilta huutajalta, kuin isomman hitaalta maksajalta.

Pirun koira (1978)

Devil Dog: The Hound of Hell

aka Cão do Diabo ; Diabelski pies ; Il cane infernale ; Les chiens de l'enfer ; To skyli tis kolaseos

Ryhmä: Video Express Ab, Oy

Richard Crennalla, joka on tunnettu filmistä >>Taistelija>>, on apunaan kaksi kuuluisaa näyttelijää tässä vertahyytävässä kauhufilmissä. Yvette Mimieux, tunnettu monista amerikkalaisista suurelokuvista sekä Ken Kercheval joka taas tunnetaan Cliff Barnesina sarjasta >>Dallas>>.
Koiranomistaja Mike Barry (Richard Crenna), tarvitsee kaiken mahdollisen avun, sillä paholaisen koiraa ei ole helppo kouluttaa.
Mitä oikeastaan tapahtuu Barryn perheelle? He joutuvat mitä oudoimpiin onnettomuuksiin. Kotiapulainen, joka ei pidä koirista, kuolee oudossa tulipalossa. Miken paras ystävä (Ken Kercheval), yrittää ratkaista arvoituksen, mutta hän joutuu auto- onnettomuuteen. Hänen vieressään kadulla istuu koira silmissään paholaismaisen palava katse.
Lopuksi Mikellä on vain yksi vaihtoehto jäljellä. Koirasta täytyy päästä eroon. Tämä on kohtalokas erehdys, sillä on hengenvaarallista yrittää ampua yhtä paholaisen hengistä.

Ohjaus:
Curtis Harrington

Käsikirjoitus:
Steven Karpf
Elinor Karpf


Näyttelijät:
Richard Crenna
Yvette Mimieux
Kim Richards
Ike Eisenmann
Victor Jory
Lou Frizzell
Ken Kercheval
R.G. Armstrong
Martine Beswick
Bob Navarro
Lois Ursone
Jerry Fogel
Warren Munson
Shelley Curtis
Deborah Karpf


Maa: USA / Canada

Genre: Thriller / Horror
 


Id: VE024



Kuvasuhde: 1.33:1 (4:3)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.5.2024 22:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.