Kuvaus

Diablo 2 ( PC / Mac CD-ROM ) 3 pelilevyä + ohjekirja

Diablo II on Blizzard Northin kehittämä ja alun perin Blizzard Entertainmentin 2000 Windowsille julkaisema Diablo-toimintaroolipelisarjan videopeli. Blizzard kehitti ja julkaisi 2001 pelille Lord of Destruction -laajennuksen.

Diablo II on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä tietokonepeleistä.

Tarina

Diablo II jatkaa ensimmäisen pelin aloittamaa tarinaa, jonka lopussa Diablon päihittänyt sankari oli ottanut Diablon sielukiven (esineen, johon voi vangita enkelin tai demonin) ja iskenyt sen omaan kalloonsa toivoen näin saavansa Diablon hallintaansa. Sankari kuitenkin joutui hitaasti Diablon vaikutuksen alle ja alkoi menettää mielensä ja kehonsa hallinnan.

Diablo II:n esinäytöksessä Marius (tarinan kertoja) todistaa nyttemmin Mustana matkalaisena (Dark Wanderer) tunnetun entisen sankarin päästävän useita demoneita majataloon, jossa Marius on istumassa iltaa. Marius on ainoa selviytyjä ja kokee, että hänen täytyy seurata miestä syistä, joita hän itsekään ei tiedä.

Pelaajan hahmo seuraa matkalaisen jalanjäljissä maailman halki. Pelin päätarina jakautuu neljään näytökseen. Pelin aikana selviää, että Diablon tavoitteena on vapauttaa tämän vanhemmat veljet Baal, Tuhon herra, ja Mephisto, Vihan herra.

Diablo III PC game DVD

DDiablo III on fantasiatoimintaroolipeli (Role-Playing Game, RPG). Kolmas versio on monien fanien mielestä on todellinen RPG franchisen kaikkien aikojen ikoni. Diablo 3 jatkaa taistoa Sanctuaryn maassa uudelleen nousevaa paholaista vastaan, ja antaa pelaajille ympäri mailman mahdollisuuden lyöttäytyä tiimeihin ja kehittää itsestään todellinen sankari yhdessä kavereiden kera online-pelissä, tai yksinään. Toiminnot sisältävät: klassisen vankityrmä osion, uusia hahmosarjoja, moninpeli vaihtoehtoja kavereiden kera tai tietokoneen avustamana, uusia katsantakantoja hahmon taitoihin ja terveyteen.

Pimeys laskeutuu. Sankarit nousevat

On kulunut kaksi vuosikymmentä Diablo II: Lord of Destruction laajennusosan tapahtumista, jossa paholaismaiset loordit, Diablo, Mephisto ja Baal ottivat Sanctuaryn valtaansa ja pakottivat ihmiskunnan kieroutuneiden mielihalujensa valtaan. Pääpiruja vastaan taistelleiden muistot eivät ole haalistuneet. Deckard Cain nousee raunioista Tristramin Katedraalissa etsien johtolankoja uuden pahuuden nujertamiseksi. Tuhon airuet tippuvat taivaasta, iskeytyen maahan juuri samassa paikassa, jossa Diablo aikoinaan astui maailmaan. Tämä taivaista syöksevä tuli herättää uinuvan muinaisen pahan, mutta kutsuu myös Sanctuaryn sankarit puolustamaan kuolevaisten maailmaa Liekehtivän Helvetin voimia vastaan, jälleen kerran.

Päätoiminnot

  • Löydä ikoninen RPG peli Diablo uudelleen, ensimmäisen pelin julkaisusta on jo melkein 11 vuotta.
  • Tutki Sanctuaryn valtakuntaa – elävää, goottilaista Diablo III:n fantasiamaailmaa.
  • Taistele paholaismaisia Palavan Helvetin voimia vastaan viiden hahmoluokan turvin. Hahmoihin kuuluvat mm. noitatohtori ja paranneltuja hahmoja Diablon menneisyydestä, mm. voimakas Barbaari.
  • Heitä helvetti vihollistesi niskaan ja käytä interaktiivista maisemaa aseenasi: viritä nokkelia ansoja, käännä tuhoisat esineet vihollisiasi vastaan ja käytä maaston esteitä hyödyksesi –kaikki toimii upeasti Havok physics systeemillä.
  • Koe moninpelin intensiteetti Diablo III upeasti uusiutuneen Battle.net:n kautta. Tiimin luominen kavereiden kanssa on entistä helpompaa ja yhdessä pelaaminen entistä hauskempaa.
  • Yksinpelissä voit käyttää jopa kolmea eri hahmoa, joiden varustelua voit parantaa edistyessäsi pelissä.
  • Taitosi karttuvat nyt automaattisesti edistyessäsi pelissä, ja pelaaja voi käyttää niitä yhä paremmin yht´aikaisesti.
  • Koe terveys uudella tavalla. Aiemmin olit riippuvainen eliksiireistä, mutta nyt jokainen hahmo voi kuntoutua myös juuri heille sopivilla aineksilla, törmäät välillä myös terveyspalloihin.
  • Kyky luoda uniikkeja tarvikkeita löydetyistä materiaaleista on parantunut hurjasti, sillä mukaan ovat tulleet rautasepät ja korutaiteilijat.

hakusanat: diablo 4 IV PS5

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 8 vrk 13 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

23 € Sulkeutuu 8 vrk 13 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.