Kuvaus

Kuvanmukainen, OK ISKUSSA OLEVA ÄÄNITE DISCO YHTYEEN diggareille.

Disco on suomalainen yhtye, joka tekee melankolista, vahvasti koneilla maustettua popmusiikkia. Discon jäsenet ovat Aki Eronen ja Olli Halonen. Eronen on yhtyeessä laulaja ja Halonen kitaristi. Molemmat säveltävät, sanoittavat, sovittavat ja tuottavat kappaleitaan. Eronen ja Halonen soittavat myös levyillä pääosin kaikki instrumentit itse. Keikkakokoonpanossa Discolla on myös mukanaan rumpali, kosketinsoittaja ja basisti.

Tuottajat Risto Asikainen ja Rauli "Illusion Rake" Eskolin ovat olleet Discon apuna kolmen ensimmäisen albumin teossa. Risto on ollut mukana sanoittamassa joitakin Discon kappaleita, ja on tuottanut ja sovittanut niitä yhdessä Discon kanssa. Syksyllä 2006 ilmestyvän levyn Olli Halonen ja Aki Eronen ovat tuottaneet itse. Teossa ovat olleet myös mukana Kent-yhtyeen kitaristi Sami Sirviö ja Stefan Boman, joka on miksannut Kentin ja mm. Backyard Babiesin ja Hellacoptersin levyjä. He ovat Discon syksyllä ilmestyvän albumin miksaajia ja Sami Sirviö on ollut myös sovittamassa ja tuottamassa Discon paria kappaletta.

Discon tunnetuimmat kappaleet ovat "Ilkeitä asioita", "Hei älä luule", "Sanon sinulle", "Ketä sinä odotat", "Levottomat tuulet", "Tiedän että me palataan", "Toiseen suuntaan" ja "Aurinko laski" sekä "Yhteys Katkeaa".

Disco jäi vuonna 2004 määrittelemättömän pituiselle tauolle, mutta palasi kuitenkin vuonna 2006. Uusi albumi "Vihaa, Rakkautta Vai Jotain Muuta" ilmestyi 6.9.2006 ja keikkakiertue alkoi 20.10.2006 Espoosta, Kauppakeskus Sellon Fennia-ravintolasta.

Kiertuen jälkeen yhtye vetäytyi jälleen tauolle ja palasi keväällä 2009. Yhtye julkaisi 27. toukokuuta 2009 "1999-2009" -nimisen kokoelma albumin, joka sisältää kaikki yhtyeen singlet, kolme uutta kappaletta, sekä kaksi livekappaletta.



DISCO: MUSTA SYDÄN - CD

1 Voin Unohtaa Kaiken Muun  2 Sanon Sinulle  3 Musta Sydän  4 Ketä Sinä Odotat  5 Levottomat Tuulet  6 Tahdon Meidät Viedä  7 Jää  8 Tiedän Että Me Palataan  9 Pidä Hyvää Huolta Minusta  10 Sinussa On Enemmän

BONUS: 11. Menneisyyteen
(DISCO GOES RANSKA MIX)

(p) & (c) 2002 BMG FINLAND


VOITTOHUUTO ja PK. 3.30e TILILLE JA PAKETTI POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 58 vrk 7 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,95 € Sulkeutuu 58 vrk 7 h 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.