Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Ajat sitten loppuunmyyty Blue Underground -julkaisu väkevän ikonisesta klassikkojen klassikosta, jossa myös ainoastaan tälle julkaisulle eksklusiivisia lisämateriaaleja, mm. mainio "The Last Pistolero" -lyhytelokuva itsensä Franco Neron tähdittämänä!

Uutena tilattu jenkeistä julkaisuajankohtana. Kerran katsottu. Peilikirkas täysin hiusnaarmuton ja sormenjäljetön levy ja kauttaaltaan virheetön kansilehti. Kunto niin PRIIMAA kuin olla ja voi!!!!!!!!!

HUOM! Maa-aluekoodi: A. Varmistathan laitteistosi yhteensopivuuden ennen huutoa!


Kuvaus:

"Spagettiwesternin yksi suurista nimiä, Sergio Corbucci, sävytti alagenreä omalla väkivaltaisella mieltymyksellänsä. Ohjaajan tunnetuimpiin teoksiin lukeutuva lännenklassikko Django oli ilmestymisvuonna 1966 maailman väkivaltaisimpia elokuvia, joka kiellettiin lukuisissa maissa. Kulttiteos keräsikin nopeasti sankan joukon jäljittelijöitä ja jatko-osia, joilla ei tosin ollut mitään tekemistä Corbuccin alkuperäisen näkemyksen kanssa."

"Raskasta arkkua raahaava mies matkaa pitkin erämaata. Reittinsä varrelta hän pelastaa rosvojoukkion kohteeksi joutuneen naisen ja tuo hänet läheiseen aavekaupunkiin parantumaan. Paikallinen baarimikko varoittaa miestä kahdesta kilpailevasta ryhmittymästä ja pyytää tätä poistumaan, mutta ei tiedä, että salaperäinen muukalainen on kaupungissa juuri heidän vuoksensa."

"Djangon paljon puhuttu väkivaltaisuus yltää paikoin hyvin graafisiin mittoihin. Corbuccin rautaisesta otteesta huolimatta elokuvassa on selkeän keljuileva pohjavire. Kylmäävää tunnelmaa kevennetäänkin muun muassa ilotyttöjen mutapainilla ja kepeällä hiiviskelykohtauksessa, jossa päähenkilö hyödyntää nerokkaasti ikonista arkkuansa."

"Väkivaltaa mieleenpainuvammaksi nouseekin varsinainen päähenkilö, Django. Veteraaninäyttelijä Franco Neron briljantti roolisuoritus on tunteeton antisankari, jonka todelliset tarkoitusperät jäävät katsojaltakin pimentoon. Viileän tulkinnan ohella hahmon täky ja käsikirjoituksen kyhänneiden veljesten Sergio ja Bruno Corbuccin todellinen neronleimaus on miehen mukana raahaama arkku, joka verhotaan taidokkaasti suureksi mysteeriksi. Pelkän kuriositeetin sijaan sille on myös todellista käyttöä."

"Djangossa on edelleen oma viehätyksensä. Juonen rakenne muistuttaa monin paikoin toisen italolegendan, Sergio Leonen, ohjaustyötä Kourallinen dollareita, jossa päähenkilö käyttää hyväksi toisiaan vastaan olevia riitapukareita omien etujensa saavuttamiseksi. Djangossa kyseiset osapuolet ovat meksikolaisrosvot ja fanaattiset sotilaat, jotka esitetään sankarin tavoin lähes kokonaan vailla moraalia. Myös päätön kuolemien määrä – 138 – tapahtuu miltei täysin tasan kahden hyvin viihteellisen kohtauksen aikana. Tosin tunnelmallisimmillaan Corbucci on kuvatessaan klassisia yhteenottoja, jossa vastustajia on edessä yhden kuudestilaukeavan edestä."

"Django on yksi ensimmäisistä ja klassisimmista spagettiwesterneistä, jossa on edelleen jäljellä oma viehätyksensä."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
25 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 12:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.