Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

~~~~~~~~
OMISVids
`````````````````

Valikoimastani löydät myyntiin kelpuuttamiani elokuvia. Jokaisen kappaleen kunto on ilmoitettu rehellisesti. Pyrin pitämään hinnan mahdollisimman kuluttajaystävällisenä ja kilpailukykyisenä.


• Kaksi elokuvaa samalla postikululla, ellei ole ilmoitettu, että tuote lähetetään yksin *

• Jos tuotteissa on eri postimaksu, kaksi kalliimman mukaan *

**Useampi kuin kaksi elokuvaa : kysy postikuluista minulta**

***Monta elokuvaa - Postikulut : 6,20e - 8,95e***

*Kuvan kappale myynnissä*

Genre: Kauhu

Julkaisuvuosi: 1991

Kesto: 92 mins

Ohjaus: Maria Lease

Pääosissa:
Denise Crosby
Sam Bottoms
Rip Torn
Chris Demetral
Candace Hutson
Lupe Ontiveros


Kuvaus: "Dolly Dearest" on vuonna 1991 julkaistu yhdysvaltalainen kauhuelokuva. Elokuvan tapahtumat sijoittuvat meksikolaiseen pikkukaupunkiin, jossa amerikkalainen perhe muuttaa uuteen kotiinsa. Perheen isä, Elliot Wade, on arkeologi ja hän on juuri ostanut antiikkisen nukkekodin lahjaksi tyttärelleen, Jessica Wadelle.

Aluksi kaikki vaikuttaa normaalilta, mutta pian Jessica alkaa käyttäytyä oudosti nukkien kanssa. Hänellä on uusi leikkikaveri, Dolly-nukke, joka näyttää olevan erittäin eläväinen ja ilkeämielinen. Jessica alkaa kuulla nukkeen puhetta ja nukke tuntuu manipuloivan tytön käyttäytymistä.

Pian perhe alkaa huomata, että Dolly-nukella on pahoja aikeita. Se aiheuttaa vaaratilanteita ja hyökkää ihmisten kimppuun. Elliot alkaa tutkia nukkekotia ja löytää sen historian kauhistuttavan salaisuuden. Antiikkinen nukkekoti on kätkenyt sisäänsä pahan hengen, joka on siirtynyt Dolly-nukkeen.

Perhe joutuu taistelemaan Dolly-nukkea vastaan pelastaakseen tyttärensä ja estääkseen pahan leviämisen. He saavat apua paikalliselta pappi Figueroalta, joka ymmärtää, että heidän on löydettävä keino karkottaa paha henki pois nukesta ja tuhottava se pysyvästi.

Elokuva kulkee jännittävän ja kauhistuttavan juonen läpi, kun perhe kohtaa yliluonnollisen uhan ja yrittää selviytyä hengissä. He joutuvat kohtaamaan Dolly-nuken pelottavat voimat ja sen kyvyn hallita muita nukkeja ympärillään. Taistelu hyvän ja pahan välillä nousee keskeiseksi teemaksi elokuvassa.

"Dolly Dearest" on jännittävä kauhuelokuva, joka yhdistää nuket, yliluonnolliset voimat ja perheen taistelun. Se tarjoaa jännitystä ja kauhua nukkepelon ystäville, kun perhe kohtaa pahan voiman, joka piilee viattomassa leikkikalussa.

Alue region 2 DVD-levyn kunto: uudenveroinen

Kannen kunto: kuvan mukainen

Tekstitykset : Suomi ym.

Ääni : dolby digital 2.0

Kielet: englanti

! Kaksi elokuvaa samalla postimaksulla !

Kun maksu näkyy minulla tilillä tai kuvana tilisiirrosta lähetän tuotteen / tuotteet viimeistään seuraavana päivänä.

Myymäni tavarat ovat kunnossa (muoveissa olevia ei ole testattu) - en ota mitään vastuuta Postin viivästelystä, pakettien kolhinnasta tai hävittämisestä.

Noudoista sovittava etukäteen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.5.2024 9:17
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.