Kuvaus

Don't Come Knocking   (DVD)   Levy kunnossa. Kotelossa kulumaa/ jälkiä hieman. Kansipaperi hieman kärsinyt kosteudesta paikoittain ja kupruilee hieman. Ei pahasti. Viat huomioitu hinnassa.
 

Wim Wenders ja Sam Shepard palaavat teksasilaisen Parisin maisemiin. "Sam Shepard vain on niin karismaattinen mies - Hiljainen amerikkalainen vain paranee vanhetessaan." - Kati Sinisalo / HS

Miljoonat tunsivat hänen kasvonsa - mutta hän ei tuntenut edes omaa perhettään ja peilikuvakin alkoi näyttää oudolta! Joten ikänsä vastuuta pakoillut elokuvatähti Howard Spence (Sam Shepard) karauttaa karkuun kuvauspaikalta kesken keikan.

Jälkeen jää rähjä asuntovaunu, pari sekavaa bimboa, sekä vakuutusyhtiön keikkaetsivä Sutter (Tim Roth). Howard silppuaa luottokorttinsa ja yrittää löytää vastauksia pulloon kadonneiden humuvuosien herättämiin kysymyksiin 80-vuotiaan äitinsä (Eva Marie Saint) luota. Tie vie Montanaan. Howard kuvasi siellä aikoinaan isoa länkkäriä. Siis aina kun bileiltä ehti. Asuntovaunun ovella oli usein kyltti 'Don't come knockin' when the trailer's rockin. Kuvausaikojen kaunotar Doreen (Jessica Lange) pitää edelleen samaa baaria. Hänen poikansa Earl (Gabriel Mann) alkaa olla jo mies, eikä riemastu isähahmon ilmaantumisesta kuvioihin. Ja sitten maisemissa on vielä tuhkauurnaa kainalossaan kanniskeleva, suunnilleen samanikäinen Sky (Sarah Polley). Maa alkaa polttaa Howardin jalkojen alla.

DVD sisältää ohjaajan version elokuvasta! Mukana uusia kohtauksia, mm. enemmän Howardin pakomatkan kummallisia vaiheita. Viisi tähteä! - HS

 

Rakkautta & Anarkiaa DVD

 

Ohjaus
Wim Wenders

Näyttelijät
Sam Shepard
Jessica Lange
Tim Roth
Gabriel Mann
Sarah Polley
Fairuza Balk
Eva Marie Saint
Mike Butters

 

Kesto:
118 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi

R2

K-3

Suomijulkaisu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4,90 €
Sulkeutuu 52 vrk 16 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,90 € Sulkeutuu 52 vrk 16 h 27 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.