Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Testattu peliä muutaman kerran, uudenveroinen.



Doom (tyyliteltynä DOOM, alkuperäisesti Doom 4) on id Softwaren kehittämä ensimmäisen persoonan ammuntapeli. Se ilmestyi Microsoft Windowsille, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 13. toukokuuta 2016[1] ja Nintendo Switchille marraskuussa 2017.

QuakeConin haastatellessa John Carmackia, hän mainitsi Doom 4 -projektin varmaksi.lähde? Pelin varmistettiin olevan tekeillä 7. toukokuuta 2008.[2] Pitkään jatkuneet ongelmat kehitystyössä johtivat projektin uudelleen aloittamiseen vuonna 2011. Samalla nimi Doom 4 muuttui pelkäksi Doomiksi ja julkaisusuunnitelmat Playstation 3- ja Xbox 360- alustoille peruttiin. Suurin syy projektin uudelleenaloittamiseksi oli kehittäjien tyytymättömyys peliin. Pelistä oli tulossa elokuvamainen, sisältäen etukäteen suunniteltuja tapahtumia ja kohtauksia Call of Duty -pelisarjan tyylisesti. Kehittäjien kommenttien mukaan pelistä puuttui Doom-pelisarjalle ominainen tunnelma ja pelattavuus.[3]

Ensimmäinen traileri pelistä julkaistiin 10. kesäkuuta 2014, samoihin aikoihin pelille avattiin virallinen Doom-internetsivu, josta trailerin voi katsoa.[4] QuakeCon 2014 -tapahtumassa kehittäjät ilmoittivat, että pelissä tulee olemaan vanhoista Doom-peleistä tuttuja asioita, kuten nopea sivusuunnassa kävely, aseen lataamistoiminnon puuttuminen ja mahdollisuus kantaa mukana lukuisia eri aseita.

Mukana tulee Steam account josta pelin voi ladata useammallekin koneelle.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


32 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.4.2024 15:43
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.