Kuvaus

dvd, Domino (Keira Knightley, Mickey Rourke) [draama, toiminta, rikos]

Tony Scottin ohjaama Domino on tosipohjainen kertomus saman nimisestä naisesta joka kuoli 35-vuoden ikäisenä. Domino oli Tonyn ystävä, ei mikään ihme että Tony halusi tehdä hänestä elokuvan. Laurence Harveyn ja ex-huippumalli Paulene Stonen tyttären vaiheista kuvaava elokuva on sekoitus elämänkertaa, toimintaa ja draamaa.

Julkkisperheestä kotoisin oleva nuori neitokainen Domino Harvey (Knightley) haluaa olla jotain muuta kuin pelkkä perheen enkeli. Koulut ja mallin hommat ei maistu, Domino haluaa elämäänsä räväkkyyttä. Domino liittyy Edin (Rourke) johtamaan palkkionmetsästäjäryhmään, johon kuuluu myös Choco (Ramirez) ja räjähdysaine-expertti Alf (Abbasi). Tälläisestä elämästä Domino pitää, lopulta myös media ja tv-kiinnostuu neitokaisesta.

Genret: draama, toiminta, rikos
Valmistusvuosi: 2005
Pituus: 124 min
Ohjaajat: Tony Scott
Käsikirjoittajat: Richard Kelly, Steve Barancik

Pääosissa: Christopher Walken, Dabney Coleman, Delroy Lindo, Édgar Ramírez, Jacqueline Bisset, Keira Knightley, Lucy Liu, Mickey Rourke, Mo'Nique, Riz Abbasi

Maat: USA, Ranska
Kielet: englanti
ääni: Dolby Digital 5.1
kuva: 16 : 9
tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska
alue: 2, PAL
muuta: useita ristiinmeneviä arvioita leffatykki.comissa

Kohtalaisen runsasta hiusjälkeä ja -naarmua, josta ei ole haittaa toistossa. Kyseessä on entinen vuokrafilmi, mikä myös näkyy kansikuvista

Mahdollinen postitus pienessä Helposti-kuoressa (1-2 dvd- tai cd-levyä).

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskulut Suomeen -kohdassa on ilmoitettu kohteen HALVIN mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei esimerkiksi postikorttikohteiden kohdalla useinkaan ole se suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje-/pakettilähetykseksi, jolloin postitus SAATTAA TULLA HALVEMMAKSI. Lisätietoja alla mainitulla Postin HINNAT JA OHJEET -sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 100 vrk 21 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 100 vrk 21 h 23 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.