Kuvaus

DVD: Klikkaa mua kaudet 1 ja 2

Klikkaa mua on Johanna Vuoksenmaan ohjaama suomalainen draamakomediasarja, jota esitettiin MTV3-kanavalla vuosina 2011–2014.

Sarjan kertoo eronneiden ja yksinelävien parin etsinnästä internetin avulla.

Sisältää sarjan kokonaisuudessaan (yhteensä 24 jaksoa).

Ohjaus ja käsikirjoitus: Johanna Vuoksenmaa

Pääosissa: Minttu Mustakallio, Pirjo Lonka, Minna Suuronen, Tommi Korpela, Timo Tuominen, Tuomas Rinta-Panttila, Petteri Summanen, Taneli Mäkelä, Krista Kosonen

Valmistusvuosi: 2011 - 2014

Kokonais Kesto: 24 X 45 MIN

 

Kausi 1:

Klikkaa mua on komediallinen draamasarja eronneiden ja sinkkujen parinetsinnästä nettideittailun maailmassa. Sarjaa tähdittävät muun muassa Minttu Mustakallio ja Tommi Korpela. Sarjan päähenkilö on 41-vuotias Ella (Minttu Mustakallio), jolla on kolme lasta kahden eri isän kanssa. Ella on sisustussuunnittelijan työssään niin kiireinen, ettei työltään ja perheeltään ehdi tutustua saati ihastua uusiin ihmisiin. Ystävänsä kehotuksesta hän luo oman nettideittiprofiilin ja alkaa tavata mitä erilaisimpia miehiä. Klikkaa mua vie Ellan ihastumaan, rakastumaan, pettymään ja ihmettelemään parisuhteen monimutkaisuutta ja toisaalta ystävien ja arkisen perhe-elämän ihanuutta.

 

Kausi 2:

Huippusuositun Klikkaa mua -sarjan toisella tuotantokaudella seurataan edelleen sympaattisen sisustussuunnittelija Ellan (Minttu Mustakallio) elämää, deittailua ja ihmissuhteita sekä päästään tutustumaan nettideittailuun myös miehen näkökulmasta. Nettitreffeillä käyvän miehen seurassa tulemme tapaamaan riemastuttavan joukon enemmän ja vähemmän epätoivoisesti kumppania etsiviä naisia.

Ellan kevät on kiireinen. Sisustussuunnittelijan työt Suuntana koti - ohjelmassa jatkuvat, ja ala-asteikäisten lasten yhteyshuoltajuus on vaihtumassa väliaikaiseksi yksinhuoltajuudeksi Ellan ex-miehen ilmoittaessa lähtevänsä kuukausiksi Italiaan.

Eero on edelleenkin mukana kuvioissa, mutta löytyykö ClickMe:lle sittenkin käyttöä? Edessä ovat myös häät, mutta kenen?


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 83 vrk 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

11,99 € Sulkeutuu 83 vrk 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.