Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

dvd, Mulhollandin putous (N. Nolte, M. Madsen, J. Connelly, J. Malkovich) [jännitys]

Kerran sotureita teki uusseelantilaisesta Lee Tamahorista hetkessä varteenotettavan elokuvantekijän myös Hollywoodin studiopomojen silmissä. Vuonna 1996 valmistunut Mulhollandin putous tuli Suomeen huomattavalla viiveellä vasta Tamahorin kolmannen Reunalla-elokuvan jälkeen.

1950-luvun Los Angeles, kovaksikeitetyt poliisit, korruptio, juonittelu, kyseenalainen oikeuskäytäntö ja mystiset rikokset raamittavat Mulhollandin putouksen samaan sarjaan kuin Chinatown ja L.A. Confidential. Tamahorin kannalta vertailu L.A. Confidentialin kanssa on epäreilu, sillä Mulholland valmistui ennen Hansonin rikostarinaa, vaikka levitysteknisistä syistä elokuvat tulivatkin Suomen ensi-iltaan toisessa aikajärjestyksessä. Mulhollandin putousta katsoessa ei pidä miettiä, missä suhteessa se jää jälkeen L.A. Confidentialin säteilystä tai mitä yhtymäkohtia elokuvilla mahdollisesti on keskenään. Molemmat ovat taitavia ja kiehtovia, itsenäisiä kuvauksiaan kovaotteisten miesten maskuliinisesta maailmasta.

Vaikka kovat jätkät eivät itke eivätkä liikoja lepertele, Tamahorin L.A:ssä kaikkein karskimpienkin miesten elämää koskettavat ja muuttavat vahvimmin naiset ja rakkaus. Murhamysteerin päähenkilö on Max Hoover (Nick Nolte), poliisien iskuryhmän pomo, joka kollegoineen toteuttaa oikeutta hyvin kyseenalaisella tavalla, nimittäin tappamalla. Räätälöidyistä puvuistaan ja hatuistaan nimensä saanut Hat Squad -joukko suosii tappotapaa, jossa uhri sysätään alas Mulhollandin pahamaineiselta jyrkänteeltä. Elokuvan nimi ei siis viittaa kuohuviin vesiputouksiin vaan kivikkoiseen kuolemaan.... (lainaus MTVuutisten sivuilta)



Bond-ohjaaja Lee Tamahorin rikostrillerin tapahtumat sijoittuvat 1950-luvun Los Angelesiin. Autiomaasta löytyy nuoren naisen ruumis ja komisario Max Hoover (Nick Nolte) työtovereineen ryhtyy selvittämään tapausta. Tutkimusten edetessä tapaukseen näyttää liittyvän asioita niin Hooverin kuin Yhdysvaltojenkin menneisyydestä. -- Kylmän sodan aikainen salailuvimma ja huippusalaiset sotilaskokeet ovat selkeästi elokuvan teemoina.

Tunnetaan myös nimillä: Mulhollandin putous
Genret: draama, trilleri, rikos
Valmistusvuosi: 1996
Pituus: 103 min
Ohjaajat: Lee Tamahori
Käsikirjoittajat: Floyd Mutrux, Peter Dexter
Maat: USA
Kielet: englanti

pääosissa: Andrew McCarthy, Chazz Palminteri, Chris Penn, Jennifer Connelly, John Malkovich, Melanie Griffith, Michael Madsen, Nick Nolte, Treat Williams

ääni: Dolby Digital 5.1 / englanti
kuva: 16 : 9
tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska
alue: 2, PAL
muuta: arvostelu & kuvaus mtvuutiset.fissä
muuta: useita arvioita leffatykki.comissa
muuta: kuvaus IMDb.comissa: 6.3 points

Hyvin vähäistä hiusjälkeä, josta ei ole haittaa toistossa.

Mahdollinen postitus pienessä Helposti-kuoressa (1-2 cd- tai dvd-levyä).

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3,60 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 15.5.2024 20:39
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.