Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Artturi Joulu - Joulupukin poika (Arthur Christmas, 2011)
Joulupukin nuorin poika Artturi lähtee taianomaiselle seikkailulle toimittaakseen viimeisen lahjan perille ja pelastaakseen joulun.

Poutapilvia ja lihapullakuuroja (Cloudy with a Chance of Meatballs, 2009)
Valmistaudu, sillä eteesi tarjoillaan maailmanlaajuinen, eeppisen mittaluokan ruokakatastrofi , joka osuu takuulla koko perheen nauruhermoon!

Karvakamut (Open Season, 2006)
Kesyn ja selviytymistaidottoman harmaakarhun Boogin (Martin Lawrence) täydellinen elämä kääntyy päälaelleen, kun hän tapaa Elliotin (Ashton Kutcher), luisevan muulipeuran, joka puhuu kuin papupata. Kaksikko yhdistää voimansa tuodakseen metsän eläimet jälleen yhteen ja saattaakseen kotinsa takaisin luonnon haltuun.

Smurffit (The Smurfs, 2011)
Kun ilkeä velho Gargamel häätää smurffit pois kylästään, tämä pieni sininen kansa tupsahtaa omasta taikamaailmastaan meidän todellisuuteemme - itse asiassa päistikkaa keskelle Central Parkia! Pikkuruiset smurffit ovat jumissa suuressa New Yorkissa, ja heidän täytyy nopeasti keksiä keino päästä takaisin omaan kyläänsä ennen kuin Gargamel saa heidät kynsiinsä.

Surf's Up - Tyrskyn ratsastajat (2007)
Surf's Up - tyrskyn ratsastajat on animaatioelokuva, jossa sukelletaan syvälle pingviinisurffauksen vauhdikkaaseen ja kilpailuhenkiseen maailmaan. Elokuvan sankari on Cody Maverick, nouseva surffaritähti, joka osallistuu ensimmäiseen ammattilaistason kilpailuunsa.

Uudenveroinen viiden elokuvan boksi. Sisältää sekä suomeksi dubatun, että alkuperäisen englanninkielisen version.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2024 22:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.