Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy

Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Esa Kero - Sami Perttilä : Kesäauto

Kesäauto tuo lukijan nähtäväksi sekä tavallisia autoja että lähinnä museoautoiksi luokiteltavia ajoneuvoja. Yhteistä kaikille menopeleille on se, että ne ovat muuttuneet kulutustarvikkeesta harrastuksen kohteeksi. Monet löytävät nuoruusvuosiensa menopelin tästä teoksesta, joka on upea lisä kaikkien autoja harrastavien kokoelmiin.

Painovuosi: 2007
Painos: 1.
Sivumäärä: 93
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Multikustannus

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 6

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postikulut sisältyvät kirjan hintaan. Postitamme kirjan heti kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.3.2017 12:21

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset