Kuvaus

Jari Eerola - Jouni Eerola: Henkilötappiot Suomen sisällissodassa 1918

  • 1998; kovakantinen (koko hieman A4sta pienempi); 176 sivua:; mustavalkoiset kuvat
  • Muuten siisti ja hyväkuntoinen, mutta etukannen alareunassa kosteustahra, josta hieman jälkeä myös esilehdessä. Muutoin sisältä siisti.
  • HINTA: 10 euroa + toimituskulut pakettina 6 euroa = 16 euroa (HUOMIO: 7 euron pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Suomen sisällissota 1918 - väkivaltaa, kauhua ja kuolemaa.

Porvarien ja sosialistien välinen poliittinen ja sotilaallinen vastakkainolo kärjistyi aseellisten yhteenottojen asteelle tammikuussa 1918 ja muuttui pian täysimittaiseksi sisällisodaksi. Sodassa sekä siihen liittyvissä ranksisu- ja kostotoimissa sekä vankilleireillä meenhtyi tai joutu kadoksisin 37 000 ihmistä.

hakusanat: vapaussota sisällissota 1918 Suomen historia  valkoinen terrori Lappeenranta punainen terrori

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 17 vrk 21 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 17 vrk 21 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.