Kuvaus

Tosi, tosi harvinainen Eero Raittisen eka lp originaalina painoksena, tätä ei juurikaan tule myyntiin.. Kansien kunto ringwearílla, niin kuin n äin arka pehmyt kansipahvi ottaa, muttei kuitenkaan aivan mahdoton, kuvissa näkyy jäljet. Levy kunnoltaan tosi hyvä, tietenkin joitakin napsuja on, muttei jatkuvaa taustarahinaa ollenkaan, ei skippejä tms. Sisäpussi läpinäkyvää kovahkoa muovia, joka jättänyt joitakin pintajälkiä, ei audioon vaikuttava. Labelit kuin uudet, ei mitään ylimääräistä jälkiä. Kaiken kaikkiaan hieno kokonaisuus.

Monolevyt kuunneltu monoäänirasialla ja stereolevyt stereorasialla, kuntoarviot perustuvat näihin kuunteluihin.

kansi / levy  VG++/EX-

Levyjä kuunneltu pistokokeellisesti useasta kohdin ja päädytty ko. kuntoarvioon, jossa on voitu käyttää tarkennuksena kahtakin plussaa tai miinusta ja yhdistelmä. Levysoitin ProJect The Classic ja Hana ML- huippuäänirasia stereolevyille ja Dual 505 levari Grado ME+ mono -rasialla monolevyille, RIAA-korjain ProJect Phono Box RS ja virtalähde Project Power Box RS Phono stereoille ja IFIn Zen Phono monoille, levynpesukoneena käytän Clearaudion SmartMatrix-konetta ja Clearaudion nestettä.

Levyjen luokittelu soveltuvasti brittiläisen Record Collectorin luokittelun mukaisesti:
M- uudenveroinen, naarmuton, ei rahinoita
EX selvästi käytetty, mutta naarmuton levy sekä vahingoittumattomat kannet
EX- levyssä pintajälkiä, vähän napsuja siellä täällä, ei taustarahinaa, kansissa vähän kulumajälkiä tai pieniä tahroja
VG+ levyssä jonkin verran soittaessa kuultavaa rahinaa muttei runsaasti kuuluvia naarmuja, kansissa voi olla pieniä repeämiä tai siistiä teippausta
VG levyssä runsaasti rahinaa sekä soitettaessa kuuluvia naarmuja mutta on kuitenkin soittokelpoinen, kannet ovat reilusti kuluneet, repeilleet tai runsaasti teipatut. Kannet kuitenkin yhtenä palana.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 95 vrk 15 h 4 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

350 € Sulkeutuu 95 vrk 15 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.