Kuvaus

Kimmo Kajaste: Eheään elämään: Näkökulmia ihmisenä olemiseen uhkien ja toivon maailmassa. Toimittanut Kimmo Kajaste

  • Edita, 2001: pehmeäkantinen kirja, 162 sivua: hyväkuntoinen ja siisti kirja
  • HINTA: 4 euroa + toimituskulut 3,50 euroa kirjeenä = 7,50 euroa tai 6 seurattavana pakettina = 10 euroa (suosittelen pakettia, varsinkin jos kirjan arvo on suurempi, koska en voi vastata postin hukkaamista kirjeistä)
  •  (HUOMIO! Samaan pakettiin mahtuu halutessa muitakin saman myyjän kirjoja ilman muita toimituskuluja)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Mistä ihminen saa lohtua? Kuinka voi suomalainen yksilö, nuori ja perhe? Kuinka arvojakautunut yhteiskuntamme on? Miltä näyttää suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan tulevaisuus? Entä kuntien ja perustuvallisuuden?

Missä ovat vastuun ja moraalin juuret? Mikä on kirkon vastaus eheää elämää tavoitteleville? Mikä on median rooli ja vaikutus maailmankuvaamme. Miten ahdistus voitetaan?

Monet aikamme ihmiseen, elämän laatuun ja hyvään elämän perustaan littyvät kysymykset saavat valaistusta tässä kirjassa.

Kolmetoista asiantuntijaa ja vaikuttajaaa viitoittaa tietä huomiseen ja pohtii kukin omalla tavallaan yksilön suhdetta kanssaihmisiin ja yhteiskuntaan.

 

hakusanat: yhteiskunta politiikka filosofia elämäntaito pyskologia yhteiskunnalliset kysymysket media elämänlaatu vaikuttajat arvot hyvinvointiyhteiskunta vastuu moraali perusturvallisuus kirkko kristinusko suomalaiset Suomi hyvinvointi elämäntapa elämänfilosofia uskonto arvojärjestelmä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 43 vrk 19 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 43 vrk 19 h 15 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.