Kuvaus

HARVINAINEN KERÄILYVETURI 50 - 60 vuotta vanha. Laatikkokin on ikäänsä nähden oikein hyvässä kunnossa.

Painava valurautakoppa ja tehokas iloinen moottori. Käytetty mutta toimii loistavasti. Näin vanhaksi hyvässä kunnossa. Huollettu. Huomaa, että tässä on täysin alkuperäiset kattolaahaimet. Useimmiten näihin vanhoihin retro vetureihin 3011 - 3024 on vaihdettu uuden malliset kattolaahaimet, jotka eivät ole alkuperäisen malliset.

Halutessasi voin myös digitoida tämän veturin erillisellä sopimuksella. Digitointi voidaan tehdä perustoiminnoille tai siihen voidaan asentaa kehittyneet äänitoiminnot. Digitointiin on syytä varata n. 2-3 viikkoa tilauksesta tarvikkeiden hankintaa varten.

Olen kerännyt junanradan tarvikkeita 50-luvulta lähtien. Nyt myyn ylimääräiset pois. Vetureita on joka lähtöön: höyry, diesel ja sähkö.

Osa vanhimmista vetureista ja vaunuista ovat tosi harvinaisia ja keräilykappaleita. Täydellinen listaus on täällä:

http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1199795

Myynnissä iso määrä pienoisrautatie -tarvikkeita. Tarjolla on Märklin M raiteita, vaunuja, vetureita, autoja, sähköjuniin ajojohtimia, opastimia, kytkimiä ym. Maisemointiin löytyy siltoja, puita, aitoja, tienrakennustarvikkeita, valoja rakennuksiin ym. Autot ovat Wiking, Herpa, Busch, Brekina, Roco, Rietze ym merkkitehtaiden 1:87 mittakaavan tuotteita. Autot sopivat hyvin Märklin, Fleischmann, Lima, Piko, Roco, Trix pienoisrautatiehen.

Mikäli ostat vielä jotain muitakin tuotteitani, niin saat ne samassa paketissa vain yhdellä toimitusmaksulla.

Muut hakusanat: märklin, juna, rautatie, veturi, H0, HO, 1:87, 1/87, pienoismalli, maisemointi, Jouef, Rivarossi, Trix, pienoisrautatie, junarata, pienoisjunarata, junanrata, Noch, Busch, Faller, H0, 1:87, 1/87, Pola, Kibri, Arnold, Minitrix

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 3 vrk 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

215 € Sulkeutuu 3 vrk 8 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.