Kuvaus

Bernd Brückner & Risto Pakarinen: Elämää KHL:ssä. Lätkää, lääkäreitä ja rahasäkkejä

  • Into kustannus: pehmeäkantinen kirja, 2014; 226 sivua, mustavalkoiset kuvasivut
  • HINTA: 2 euroa + toimituskulut kirjeenä 4 euroa = 6 euroa TAI seurattavana pikkupakettina 6 euroa =  8 euroa (Suosittelen pakettivaihtoehtoa, koska siihen saa seurantanumeron. En vastaa postin mahd. hukkaamista kirjeistä. Esim. 7 euron pakettiin mahtuu vielä muitakin saman myyjän kirjoja yhteisillä postareilla. Katso esim. urheilu - Haku - Huuto.net tai jännitys - Haku - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Bernd Brückler pelasi kovassa KHL-liigassa, jota pelataan Venäjällä ja sen naapurimaissa, nyt myös Suomessa. Kirjassa Brückler kertoo kaiken pelimatkoista, miljoonista lentokilometreistä ja 16 eri pilleristä, joita joukkueen lääkäri yritti hänelle syöttää. Miksi palkka maksettiin yllättäen käteisellä? Millaisia erikoisia harjoitusmetodeja ja -paikkoja KHL:ssä on?

hakusanat: jääkiekko Venäjä KHL venäläiset jääkiekkoilijat 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 37 vrk 7 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 37 vrk 7 h 57 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.