Tuote on myyty käyttäjälle Tuika62 hintaan 45 €

Kuvaus

Elina Hytönen: Lohikäärmeen Lääketiede - Kiinalaisen Lääketieteen Perusteet

Perinteinen kiinalainen lääketiede on maailman vanhimpia lääketieteitä. Länsimaissa kiinnostus sitä kohtaan on viime vuosikymmeninä kasvanut voimakkaasti, koska sen vahvuudet oivallisella tavalla täydentävät länsimaisen lääketieteen vahvuuksia. Perinteinen kiinalainen lääketiede lähestyy ihmistä kokonaisuutena, tapahtumasarjojen summana, ja pyrkii palauttamaan tasapainon, jonka menettäminen on aiheuttanut sairastumisen.
"Lohikäärmeen lääketiede" antaa nyt suomalaiselle yleisölle ensi kertaa mahdollisuuden tutustua perinteiseen kiinalaisen lääketieteen teoriaan ja niiden kulttuuriseen taustaan. Kirjan kirjoittaja, FM Elina Hytönen, on opiskellut kiinalaista lääketiedettä 14 vuotta mm. Ruotsissa, Kiinassa, Espanjassa ja Suomessa - kiinalaisten, ranskalaisten, espanjalaisten ja englantilaisten opettajien johdolla. Hän harjoittaa kiinalaista lääketiedettä ammatikseen ja toimii myös alan opettajana.

Ming-Men Oy 2007, 6p., 501s., pehmeäkantinen. Kirja on muuten hyväkuntoinen, mutta kansissa on hieman kolhuja ja taitoksia ja kirjan ensimmäisellä tyhjällä sivulla on hieman taitoksia/ryppyä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
45 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.5.2024 13:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.