Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Matkakokoinen Elizabeth Arden White Tea Skin Solutions Gentle Purifying Cleanser -tehokas mutta hellävarainen kasvojenpuhdisgeeli. Rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa ja tekee siitä hehkuvamman. Sopii kaikille ihotyypeille. Uusi, avaamaton tuote.

Koko: 50ml = matkakoko

 

Elizabeth Arden White Tea Skin Solutions Gentle Purifying Cleanser 

Elizabeth Arden White Tea Skin Solutions on vegaaninen ihonhoitotuotesarja, jossa on käytetty valkoisen teen sisältämää luonnon omaa tehoantioksidanttia EGCG:tä. Se antaa iholle nuorekasta elinvoimaa ja vahvistaa vastustuskykyä. Sarjan jokaisen tuotteen biotekninen EGCG-koostumus on huolella suunniteltu vahvistamaan ihon luontaista kollageenia jo 6 tunnissa. Anna puhtaiden koostumusten helliä aistejasi. Ainesosat ja pakkaukset on kehitetty kestävän kehityksen mukaisesti. Hellävaraista ihonhoitoa, joka sopii kaikille – myös herkälle iholle.
-
White Tea Skin Solutions Gentle Purifying Cleanser sisältää EGCG-antioksidanttia* ja irrottaa tehokkaasti meikin, epäpuhtaudet ja liiallisen talin. Virkistävässä puhdistusgeelissä on myös myrtinlehteä, joka jättää ihon ihanan pehmeäksi ja raikkaaksi mutta ei poista tärkeää kosteutta. Rauhoittaa ja tasapainottaa välittömästi ja tekee ihosta näkyvästi hehkuvamman ja raikkaamman** Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Vegaaninen koostumus.
-
* Epigallokatekiinigallaattiglukosidi, valkoisen teen sisältämä aktiivinen molekyyli.
** Perustuu 34 naisen (ikäjakauma 25–60 vuotta, osalla vastaajista herkkä iho) tekemään arviointiin ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

https://www.kicks.fi/elizabeth-arden/ihonhoito/kasvojenhoito/kasvojen-puhdistus/white-tea-skin-solutions-gentle-purifying-cleanser-125-ml

 

Kannattaa tarkistaa muutkin kohteeni, yhdistelen postikuluja aina kun mahdollista.

Hakusanat: Elizabeth Arden White Tea Skin Solutions Gentle Purifying Cleanser / kasvojen puhdistus / putsari / kasvoille /

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.4.2024 21:09
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.