Kuvaus

Ella kirja edullisesti 6€.  Kovakantinen. Sisäkannessa omistuskirjoitus. Muuten kirja on kuin uusi.

Ellakirjan sisältöä: Minä olen Ella. Olen aina vaan toisella luokalla. Se ei kuitenkaan haittaa, sillä meillä on tosi mukava luokka ja mukava opettaja. Tai oli ennen kuin Paavo tuli.Paavo on nimittäin aika kova kilpailemaan. Hänellä on enemmän läksyjä, painavampi koululaukku ja useampia isiä kuin kenelläkään meistä. Tuukka tosin on varma, että Paavo vain huijaa. Siksi he löivät karmean vedon, jonka seurauksena Paavo joutui pulaan ja meidän oli pelastettava hänet.Suosikkisarjan 12. kirjassa Ella ja kaverit seikkailevat suurkaupungissa. He vierailevat muotinäytöksessä, eksyvät, löytyvät, naamioituvat, hajaantuvat, keksivät uuden kansallislaulun, joutuvat pulaan, pelastuvat, syövät opettajan spagetit ja lopuksi he tietysti valtaavat televisioaseman. Ihan tavallinen lauantaipäivä siis.

 

Katso myös muut avoimet kohteeni, jos löydät lisätuotteita niin yhdistelen mielelläni postikuluja. Huomaa, että samalla postimaksulla kulkee enemmänkin huutokohteita.

Tarjolla on runsaasti kirjoja, kuten psykologia, rajatieto, astrologia, kirjoja henkisistä ilmiöistä kiinnostuneille, tietotekniikka, Photoshop, Indesign sekä erikoiskirjoja lapsen kehitykseen ja kasvuun sekä itsetunnon kohentamiseen liittyen. Lasten kirjoja, Ellakirjoija, taidekirjoja, taidehistoriaa, rakennustaidetta ja ulkomaisia sisustuskirjoja. Musiikki CD, lasten leluja ja vaatteita!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 61 vrk 11 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 61 vrk 11 h 56 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.