Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Elling ja Naisen Kosketus  (DVD)


AlkuperäisnimiElsk Meg i Morgen

 

Neljä vuotta on kulunut siitä, kun Elling (Per Christian Ellefsen) muutti kaupungin keskustaan yhdessä Kjell Bjarnen (Sven Nordin), Brøynesin hoitolaitoksen huonekaverinsa kanssa. Elling asuu nyt yksin asunnossa. Kjell Bjarne on muuttanut kerrosta ylemmäs Reidunin (Marit Pia Jacobsen) ja tämän pienen tyttären Mojon luo. Elling kokee todellisuutensa olevan huteralla alustalla, ja hämmästellen hän tarkkailee ympärillään olevia ihmisiä ja ihmettelee, miten kaikki muut tuntuvat onnistuvan niin hyvin. 

Syvällä sisimmässään hän tietää, mitä elämästä puuttuu, ja eräänä iltana hän löytääkin vihdoin naisen, joka voisi täyttää tyhjän tilan hänen elämässään. Ellingin valitun nimi – jos Ellingiä on uskominen – on Elise (Marian Saastad Ottesen), ja hän syventyy mielellään ufoja ja henkilökohtaista kehitystä käsitteleviin kirjoihin. Hän työskentelee makkarakioskissa. Paljon sen enempää Elling ei tiedäkään, mutta hän haluaa tehdä kaikkensa voittaakseen Elisen luottamuksen ja saadakseen tämän rakkauden. 

Kun Elling sitten eräänä iltana saa kutsun valittunsa luo, hänellä osoittautuukin vähitellen olevan monia vastakkaisia käsityksiä, eikä ilta pääty ihan toivotulla tavalla.

 

Näyttelijät
Per Christian Ellefsen
Sven Nordin
Marian Saastad Ottesen
Marit Pia Jacobsen

Kjersti Holmen
Per Christensen

 

Kesto:
85 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi, Englanti

R2

K-11

Norjajulkaisu

uusi (muoveissa)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.5.2024 16:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.