Kuvaus

Elliot Lewis: KYLMÄT JÄÄHYVÄISET. 1991 Viihdeviikarit, Action-sarja 4 (toinen painos). 127-sivuinen nidottu kirja, kansien pientä kulumaa (ks. kuva) lukuun ottamatta ehjä ja siisti, ei merkintöjä, kannessa tarjoustarra.

Kylmät jäähyväiset (1984; Dirty linen 1980) -teoksen päähenkilö Frederick Bennett oli ennen Christine Walkerin henkivartijaksi ryhtymistään ollut kaupunginpoliisin etsivä. Hänen on vaikea ymmärtää, että Christine olisi tehnyt itsemurhan. Christine Walkerin tapauksessa oli vaikea erottaa totuus tarinoista. Neljä särkynyttä avioliittoa kokeneena seksisymbolina hän olisi hyvinkin voinut tappaa itsensä – joskus elokuvatähdet tekevät niin. Christine oli kuollut samanlaisissa olosuhteissa kuin Marilyn Monroe tai Jean Harlow. Bennett kuitenkin tunsi Christinen ja rakasti häntä, eikä halunnut uskoa itsemurhaan. Hän päätti etsiä tappajan, vaikka se olisi hänen viimeinen tekonsa…

Yhdysvaltalaisen Elliot Lewis´in (1917–1990) jännärien päähenkilö on Fred Bennett, ex-poliisi, joka tekee yksityisesti tutkimuksia Los Angelesissa, Kaliforniassa. Teoksista ovat ilmestyneet suomeksi Kuoleman syleilyssä (1983; Two heads are better 1980), Kylmät jäähyväiset (1984; Dirty linen 1980) ja Kuin tuhka tuuleen (1986; Death and the single girl 1983).

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 95 vrk 10 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 95 vrk 10 h 1 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.