Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Poika jolle kävi hassusti (1978)
Rabbit Test
aka Ja, lüg' ich denn? ; Test królika

Sanokoot biologit mitä tahtovat "kaniinitestistä". Tässä heidät yksinkertaisesti asetetaan tosiasian eteen. Kukin itkeköön tai naurakoon halunsa mukaan. Tämän pähkähullun kertomuksen nuori mies asuu yhä kotona äitikullan luona, korttelin lapset nimittelevät häntä rumilukseksi ja tytöistä hänellä ei ole muuta kokemusta kuin Pumpattava Barbara. Ja kun hän sitten lopulta pääsee tytön kanssa sänkyyn, silloin vasta jysähtää - sillä hän tulee ensimmäisenä miehenä maailmassa raskaaksi! Tässä hän taas on, Jody "Kuplasta" räiskyvän riemukkaassa farssissa, joka on vielä hullummpi kuin "Kupla".

Ohjaus:
Joan Rivers

Käsikirjoitus:
Jay Redack
Joan Rivers

Näyttelijät:
Billy Crystal
Alex Rocco
George Gobel
Doris Roberts
Margaret Adachi
Adam Anderson
John Andersonjo
Edward Ansara
Gino Ardito
Lawrence Bame
Billy Barty
Peggy Blow
Steve Bluestein
May Boss
R.G. Brown

Maa: USA

Genre: Comedy

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
0 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2024 16:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.