Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Saari (1980)
Island, The
aka Île sanglante, L' ; A Ilha ; Freibeuter des Todes ; Fruktans ö ; Insula ; Isla, La

Kerta toisensa jälkeen tulee tietoja selittämättömistä haaksirikoista Karibianmeren saarten vesillä. Hylynkappaleet, hylätyt alukset ja tyhjät pelastuslautat ovat ainoat näkyvät todisteet monista tapahtuneisa murhenäytelmistä. Siitä huolimatta, että niin myrskyt kuin voimakkaat vuorovedetkin ovat alueella erittäin harvinaisia, ovat viranomaiset odottavalla kannalla. Michael Caine, joka esittää suuren uutiskuvalehden toimittajaa, alkaa kiinnostua tapahtumista ja pitää niitä mystisinä. Hän päättää uhkarohkeasti lähteä alueelle. Hänen 12-vuotias poikansa seuraa häntä matkalle mukaan. Tämä matka kääntää ylösalaisin heidän totunnaiset käsityksensä ajasta ja paikasta. Matka on yhtä loputonta painajaista... "Tappajahain" ja "Syvyyksien salaisuuksien" kirjailijan seikkailujännäri. Pääosissa Michael Caine, David Warner, Angela Punch McGregor, Don Henderson, Zeffrey Frank ja Brad Sullivan. Tuotanto Richard D. Zanuck ja David Brown. Ohjaus Michael Ritchie.
 
Ohjaus:
Michael Ritchie

Käsikirjoitus:
Peter Benchley

Näyttelijät:
Michael Caine
David Warner
Angela Punch McGregor
Frank Middlemass
Don Henderson
Dudley Sutton
Colin Jeavons
Zakes Mokae
Brad Sullivan
Jeffrey Frank
John O'Leary
Bruce McLaughlin
Jimmy Casino
Suzanne Astor
Susan Bredhoff

Maa: USA

Genre: Adventure / Horror / Thriller

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.


elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promojuliste promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha retro originaali vintage original poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
15 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.5.2024 17:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.