Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Sydänyön tuolla puolen (1977)
Other Side of Midnight, The
aka Altra faccia di mezzanotte, L' ; De l'autre côté de minuit ; Hævnen er sød ; Jenseits von Mitternacht ; Otro lado de la medianoche, El ; På andra sidan midnatt

Nuori, köyhä ja hyvin kaunis tyttö Noelle lähtee kotoaan karkumatkalle. Pariisissa hän tapaa amerikkalaisen lentäjän, rakastuu tähän päättömästi - ja tulee raskaaksi. Lyhyen ajan jälkeen mies kuitenkin jättää tytön. Noelle vannoo, etä hän kostaa vielä kerran. Noelle jää Pariisiin, ja ajan mittaan hänestä tulee kuuluisa ja menestyvä filmitähti. Eräs kreikkalainen miljonääri kiinnostuu tytöstä ja hänestä tulee pian tämän rakastajatar. Mutta Noelle ei kuitenkaan voi lakata ajattelemasta amerikkalaista pilottiaan, ainoaa miestä, jota hän koskaan on rakastanut. Kun he pitkän ajan kuluttua tapaavat jälleen, Noelle huomaa, että petoksen kostaminen tulee olemaan paljon vaikeampaa kuin hän koskaan olisi pystynyt kuvittelemaan.
"Huumaava eroottinen thrilleri rakkaudesta, rikoksesta ja kostosta..."
 
Ohjaus:
Charles Jarrott

Käsikirjoitus:
Herman Raucher
Barry Sandler
Sidney Sheldon
Daniel Taradash

Näyttelijät:
Marie-France Pisier
John Beck
Susan Sarandon
Raf Vallone
Clu Gulager
Christian Marquand
Michael Lerner
Sorrell Booke
Antony Ponzini
Louis Zorich
Charles Cioffi
Dimitra Arliss
Jan Arvan
Josette Banzet
John Chappell

Maa: USA

Genre: Drama

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promojuliste promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha retro originaali vintage original poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
8 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.5.2024 18:03
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.