Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste x2, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Kaksi erilaista, ensikierrokselta ja uusintakierrokselta. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Takaa-ajetut (1967)
The Long Ride Home
aka Het commando der wrake ; A Time for Killing ; La cabalgada de los malditos ; La poursuite des tuniques bleues ; Assalto finale ; Han red för att hämnas

Sisällissota oli loppumaisillaan, kun kapteeni Bentley ja hänen miehensä onnistuivat pakenemaan vankileiriltä. Mutta kukaan ei päässyt pakoon sitä loppumatonta vihaa, joka vallitsi Bentleyn ja vankileirin komentajan majuri Wolcottin välillä. Pakomatkasta muodostui kauhistuttava kostoretki, jonka veriset jäljet johtivat Meksikon rajalle.

Kun Wolcott löytää kidnapatun tyttöystävänsä, jota Bentley on julmasti pahoinpidellyt, ei paluuta enää ole. Vaikka sota on virallisesti loppunut, sekä Bentley että Wolcott johtavat miehensä välttämättömään viimeiseen tehtävään - toisiaan vastaan.

Takaa-Ajetut on lännenelokuva, jonka päärooleista löytyy joukko tunnettuja filmitähtiä, kuten Glenn ford ja George Hamilton. Sitä paitsi se tarjoaa kaikille "Indiana Jones" faneille tilaisuuden ihailla suosikkiaan yhdessä hänen ensimmäisistä elokuvaosistaan.

Ohjaus:
Phil Karlson
Roger Corman

Käsikirjoitus:
Nelson Wolford
Shirley Wolford
Halsted Welles

Näyttelijät:
Inger Stevens
Glenn Ford
Paul Petersen
Timothy Carey
Kenneth Tobey
Richard X. Slattery
Harrison Ford
Kay E. Kuter
Dick Miller
Emile Meyer
Marshall Reed
George Hamilton
Max Baer Jr.
Todd Armstrong
Duke Hobbie

Maa: USA

Genre: Western

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
22 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.6.2024 18:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.