Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

ihan uusi kirja ja en oo lukenu itsekkään läpi mutta ollu mulla jemmassa tietokoneen takana pöydällä niin jostain imassut jossain vaiheessa hiukan kosteutta tms. kirjan loppu puolen sivujen alanurkkaan. ei ole sivut liimautuneet yhteen tai muutakaan ja ei haittaa lukemista mitenkään kun niin pienellä alueella sivun sisäreunassa alhaalla. (kuvia löytyypi alta)

käy lahjaksi vaikka vaimolle tai tyttöystävälle ;) tässä vielä emma kimiläisen omin käsin kirjoitettu nimikirjoitus

Naisen autoiluopas on kilpa-autoilija Emma Kimiläisen huumorilla höystetty kirja kaikille naisille autoilun ja auton omistamisen saloista. Kirja on jatke autolla ajamisen perusopeista ja autokoulusta. Autoilusta on otettu niskalenkki, ja aiheet on avattu sellaisella kielellä, jota naiset ymmärtävät riippumatta siitä, ovatko he kiinnostuneita autoista vai eivät.

Tuotekuvaus
Kirjassa kerrotaan, mitä on omistaa auto? Mitä pitäisi ajatella sekä puuhata ennen ajoa ja mitä ajon aikana? Miten autoa ylläpidetään ja huolletaan? Miten rengaspaineet tarkistetaan tai miten öljyä lisätään? Miten saada auton sivuluisu hallintaan? Miten tehdä hätäjarrutus ja säätää ajoasento? Myös auton turvajärjestelmistä kerrotaan, mutta vain sen verran, mitä jokaisen tulisi ehdottomasti ajamisen kannalta tietää.
Emma avaa aiheita persoonallisesti esimerkein, tarinoin ja kuvin. Läpi kirjan esiintyy myös VINKKI!- ja KÄYTÄNNÖN OPASTUS -osiot. Näissä annetaan step by step -ohjeistuksia, miten esimerkiksi renkaanvaihto tehdään tai miten selvitään taskuparkista tai mäkilähdöstä?
Muutaman vuoden tauon jälkeen Emma teki 2014 paluun kilparadoille. Hän on allekirjoittanut jatkosopimuksen PWR Racing Teamin kanssa. STCC kattaa kaudella 2015 seitsemän kisaviikonloppua, kun F1-rata Andersorp palaa kalenteriin.

Näytä lisää Näytä vähemmän
Lainavertailu

Tarvitsetko rahoitusta? Vertailemalla lainoja löydät sinulle edullisimman ratkaisun.

Osta heti
25 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.12.2016 9:07
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Kysymykset