Kuvaus

Myydään kuvien mukaiset viisi (5) firmakuorta ja firmakirje yhdessä
1. Firmakuori : Kaupunkien Keskinäinen Vakuutusyhtiö
    - Firmakuoressa leimat 30.5.1956 Turku
2. Firman mainosasiakirja jossa mainittu
    - Suomen ensimmäisen palovakuutuksen on myöntänyt 4.12.1833 Kaupunkien Yleinen Keskinäinen Palovakuutusyhtiö
    - Tarmo-yhtiö
    - Kanta Vakuutusyhtymä
    - Pääkonttori Helsinki Aleksanterinkatu 11
3. Firmakuori : Uusi Suomi, C4-koko, 1956 leimattu
4. Firmakuori : Vanhainsuojelun Keskusliitto – Centralförbundet för de Gamlas Väl r.y., Fredrikinkatu, Helsinki, suurehko, 1960-luku
5. Firmakuori : Snellmanien sukuyhdistys r.y., Aleksanterinkatu, Helsinki, C5-koko, kulkematon; kunto on hyvä, ei repeämiä – ylälaidassa kuvan mukaisesti hieman taitetta.

Muut hakusanat: filatelia, kirjekuori, vanha, paikkakunnat, Suomi, kotiseutu, paikallishistoria, yritykset, yhtiöt, yhdistykset

Lisätietoa (#5)  Snellmanien sukuyhdistys ry:stä ja Snellman-suvusta:

http://www.snellmansuku.fi/pages/sukuyhdistys.php

Sukuyhdistyksen toiminta

Yhdistyksellä on toimintaa ympäri vuoden. Yhdistyksen toiminnasta vastaa 9-jäseninen hallitus. Yhdistyksen "lippulaiva" on joka toinen vuosi pidettävä virallinen sukukokous ja sen yhteydessä vietettävät sukupäivät. Vuosittain, Snellmanin päivänä, yhdistys järjestää tapaamisen Helsingissä ja mahdollisuuksien mukaan samanaikaisesti myös muilla paikkakunnilla. Niinä vuosina, jolloin virallista sukukokousta ei ole, on myös syksyisin tapaaminen Helsingissä. Yhdistys julkaisee myös omaa Domus Nostra -nimistä lehteä, joka ilmestyy kerran vuodessa. Lehden lisäksi jäsenille lähetetään vuosittain jäsenkirje. Tietoa sukukokouksista ja muista tapaamisista saa yhdistyksen kotisivuilta, tiedotuslehdestä, kevätjäsenkirjeestä ja kaikilta hallituksen jäseniltä.

http://www.snellmansuku.fi/pages/suvun-historiaa.php

Yleistä Snellmanien suvusta

Snellman–suku on vaikuttanut Suomessa yli 300 vuoden ajan. Suvun kantaisä oli Olof Jönssön Snellman, joka kuoli Uudessakaupungissa lokakuussa 1700. Puhuttaessa Snellmaneista on otettava huomioon, että maassamme ja erityisesti ruotsinkielisellä Pohjanmaalla on jonkin verran Snellman-nimisiä henkilöitä, jotka eivät käytettävissä olevien tietojen mukaan ole Olof Jönsson Snellmanin jälkeläisiä. Kaikki Snellman-nimeä kantavat suvut eivät siten nykytietämyksen mukaan ole toisilleen sukua.

Olof Jönsson Snellmanista polveutuva suku on vuosisatojen kuluessa levittäytynyt länsirannikoltamme ympäri koko maata. Suvun jäsenet ovat toimineet aktiivisesti monilla eri aloilla, mm. kirkonmiehinä, merikapteeneina, maanviljelijöinä, kauppiaina, taiteilijoina, virkamiehinä jne. Suvun tänäkin päivänä tunnetuin jäsen on kiistatta kansallisfilosofimme, senaattori J.V. Snellman.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 59 vrk 16 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12 € Sulkeutuu 59 vrk 16 h 42 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.