Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Art House kovakannet

Taivasklaanin kohtalo & Väärätähden lupaus & Tulitähden tehtävä

Taivasklaanin kohtalo - Uusi - Erikoisseikkailu 2 - 445 sivua

On kulunut kuusi kuuta siitä, kun Tulitähti ja Hiekkamyrsky lähtivät uudelleen perustetun Taivasklaanin luota takaisin kotimetsäänsä. Uusi klaani kukoistaa Lehtitähti päällikkönään. Klaaniin saadaan uusia oppilaita ja heistä koulutetaan sotureita, ja tulevaisuus näyttää valoisalta.

Klaani kohtaa kuitenkin uusia vaikeuksia, ja samaan aikaan pinnan alla kytee erimielisyyksiä. Lehtitähti haluaa uskoa, että hänen klaaninsa selviää, toisin kuin muinainen Taivasklaani. Pian hän on kuitenkin perimmäisen kysymyksen edessä: onko klaani sittenkin tuhon oma?

Väärätähden lupaus - Uusi - Erikoisseikkailu 4 - 473 sivua

Jokiklaaniin on syntynyt kaksi tervettä pentua, Tammipentu ja Myrskypentu. Koko klaani on hyvillään, eritoten rohkeiden ja luonnostaan lahjakkaiden pentujen ylpeä emo.

Utelias Myrskypentu joutuu kuitenkin onnettomuuteen ja vammautuu pysyvästi. Pöyristynyt emo nimeää hänet uudelleen Vääräpennuksi ja hylkää hänet.

Vääräpentu kasvaa ja alkaa haaveilla klaanin päällikkyydestä. Pian hänen uniinsa ilmestyy salaperäinen kissa, joka vihjailee hänelle ennustuksista ja tuntemattomista kohtaloista. Unikissa lupaa, että Vääräpentu voi saada kaiken haluamansa, kunhan hän vannoo ikuista uskollisuutta Jokiklaanille.

Kukaan ei voisi kuvitellakaan, millaisia kauhuja ja tuhoa harkitsemattomasti lausuttu, harmittoman tuntuinen lupaus voi saada aikaan.

Ensimmäisissä Soturikissat-kirjoissa seikkailee Jokiklaanin päällikkö Väärätähti. Väärätähden lupaus on itsenäinen erikoisseikkailukirja, joka kertoo Väärätähden tarinan pennusta klaanin päälliköksi.

Tulitähden tehtävä - Uudenveroinen, kerran luettu kirja -  Erikoisseikkailu 1 - 498 sivua

Soturikissaklaanien välillä vallitsee viimein rauha, mutta Myrskyklaanin päällikkö Tulitähti näkee ahdistavia näkyjä epätoivoisesti pakenevasta, tuntemattomasta kissaklaanista. Pian hänelle paljastuu järkyttävä salaisuus: hänen soturiesi-isänsä Tähtiklaanissa ovat valehdelleet hänelle. Mistä on oikein kysymys?

Tulitähden on lähdettävä vaaralliselle retkelle etsimään totuutta. Kumppaninsa Hiekkamyrskyn kanssa hän taivaltaa kauas kotoa ja saa selville ikivanhan vääryyden. Mikä matkan määrä lieneekään, yksi asia on Tulitähdelle selvä: mikään ei ole enää ennallaan.

Soturikissoista (Warriors) on muutamassa vuodessa muodostunut valtava kansainvälinen kirjailmiö. Alun perin englanniksi kirjoitettuja Soturikissat-kirjoja on käännetty jo 19 kielelle. Pelkästään Yhdysvalloissa sarjan kirjoja on myyty tähän mennessä yli 9 miljoonaa kappaletta ja ne ovat toistuvasti New York Timesin myydyimpien kirjojen listalla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


42 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.5.2024 12:10
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.