Kuvaus

Tuotteen Esperanza EFL002 laminator Cold/hot laminator 250 mm/min Black kuvaus


Esperanza EFL002 laminointilaite Kylmä/Kuuma laminointi 250 mm/min Musta

Uudella Esperanza EFL002 laminointilaitteella saat ammattimaisia lopputuloksia laminointiprojekteissasi. Tämä monikäyttöinen laite tarjoaa sekä kylmän että kuuman laminoinnin vaihtoehdon, mikä tekee siitä erittäin kätevän valinnan erilaisiin tarpeisiin.

Laitteen suuri nopeus, jopa 250 mm/min, tarkoittaa, että voit laminoida nopeasti ja tehokkaasti. Sinun ei tarvitse odottaa pitkiä aikoja lopputuloksen saamiseksi, vaan voit käyttää aikasi tehokkaasti muihin tehtäviin.

Esperanza EFL002 laminointilaite on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä. Sen laadukkaat materiaalit ja huippuluokan tekniikka takaavat pitkän käyttöiän ja ammattimaisen lopputuloksen jokaisessa laminointiprojektissa.

Musta väritys tekee tästä laminointilaitteesta tyylikkään ja sopivan mihin tahansa työympäristöön. Se on myös helppo puhdistaa ja ylläpitää, joten voit pitää sen aina hyvässä kunnossa.

Osta Esperanza EFL002 laminointilaite ja tuo ammattimainen laatu ja viimeistely kaikkiin dokumentteihisi ja projekteihisi. Laitteessa on kaikki tarvittavat ominaisuudet ja toiminnot, jotka tekevät laminoinnista helppoa, nopeaa ja täydellistä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 51 vrk 3 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.