Kuvaus

(1046) Huudettavana kuvan erittäin hyväkuntoinen Everestin musta hupullinen takki kevääseen/alkusyksyyn kokoa 146 cm. Lapussa kokona 146/152 cm mutta sopivampi kokoa 146 cm käyttävälle. Takissa ei ole vuorta, mutta tuollainen hieman fleecepintainen sisäpuoli. Käy myös hiihtotakkina tai miksei sisälläkin käytettäväksi ohuemman paidan päällä.

Takissa on edessä täyspitkä vetoketju, huppu on kiinteä. Edessä alhaalla vetoketjun molemmin puolin avoimet taskut. Hihansuissa resorit, joissa reikä peukaloa varten. Eli pysyy hiha hyvin paikoillaan esim. jos hiihtotakiksi ajattelee. Vasemmalla puolella rinnuksessa pieni vetoketjullinen tasku. Lisäksi edessä sisäpuolella alhaalla vetoketjun molemmin puolin isot avonaiset taskut (ei siis vetoketjua yms.).
Takki on ehjä, siisti ja tahraton.

Käy sekä pojalle että tytölle, mutta jompi kumpi osasto on valittava, niin laitan poikien osastoon. Huudettavana toinen samanlainen ja myös erittäin hyvässä kunnossa oleva takki omana kohteenaan kokoa 134 cm. Pienempi koko on laitettu huudettavaksi tyttöjen osastoon, mutta käy siis myös pojalle.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 47 vrk 8 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

13,10 € Sulkeutuu 47 vrk 8 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.