Kuvaus

Expendabelles 3.0 Blu-ray.

Valmistusvuosi: 2014
Tekstitys: suomi, ruotsi,...
Takakannen kuvaus: suomi-nordic

"Mercenaries" on vuonna 2014 julkaistu toimintaelokuva, joka kuvittelee naispuolisen toimintatähtien tiimin seikkailuja. Vaikka elokuva ei ole virallinen osa "Expendables" -elokuvasarjaa, se seuraa samanlaista kaavaa, jossa kokeneet ja vahvat naiset yhdistävät voimansa suorittaakseen vaarallisia tehtäviä.
Tarina alkaa, kun entinen CIA-agentti Lacy (Zoë Bell) kutsutaan koolle kokoamaan joukkue naispuolisia palkkasotureita. Heitä tarvitaan pelastamaan nuori tyttö, joka on siepattu vaarallisen rikollispomon toimesta. Joukkueeseen kuuluvat myös räjähde-ekspertti Maria (Brigitte Nielsen), tarkka-ampuja Rosa (Cynthia Rothrock) ja taistelulajien mestari Mei (Kristanna Loken).
Naisjoukkue joutuu matkaamaan vaarallisille alueille, jossa he kohtaavat vihollisia, väijytyksiä ja taisteluita. Heidän taitonsa ja rohkeutensa joutuvat koetukselle, kun he yrittävät pelastaa siepatun tytön ja kukistaa rikollispomon pahaenteisen suunnitelman.
Elokuvassa seurataan tiimin jännittäviä toimintakohtauksia, ammuskeluja ja taisteluita, kun he yrittävät voittaa vastustajansa ja palauttaa tytön turvallisesti takaisin. Tarina nostaa esiin naisten vahvuuden ja rohkeuden, kun he osoittavat olevansa yhtä päteviä ja voimakkaita toimintatehtävissä kuin miespuoliset kollegansa.
"Mercenaries" tarjoaa viihdyttävää toimintaa ja adrenaliinipitoista jännitystä naispuolisen toimintatähtien voimin. Elokuva korostaa naisten voimaannuttavaa roolia toimintaelokuvissa ja tarjoaa katsojille taitavien ja päättäväisten naishahmojen seikkailuja.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 98 vrk 8 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

18,90 € Sulkeutuu 98 vrk 8 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.