Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Uusi, alkuperäinen, käyttämätön lisenssikoodi.

Lisenssikoodi aktivoidaan käyttöön My F-secure portaalissa, tarvitset siis f-secure tilin, jonka voit luoda käyttöönotossa, jos sinulla ei sellaista vielä ole.

LISÄKSI SAAT KAUPPOJEN JÄLKEEN OHJEET SELKOKIELISENÄ PDF TIEDOSTONA, JOSSA ON KUVATTU KÄYTTÖÖNOTTO ASKEL ASKELEELTA. JOS TULEE ONGELMIA, VOIT KYSYÄ NEUVOJA.

Tällä lisenssikoodilla saat 12 kuukautta käyttöaikaa yhdelle laitteelle.

Voit turvata kaikki digitaaliset hetkesi suosikkiohjelmiesi suoratoistamisesta yhteydenpitoon suvun kanssa tai raha-asioiden hoidosta korvaamattomien muistojen tallentamiseen.

Haittaohjelmat estävä huippulaadukas virustorjunta

Pidä tietosi turvassa sekä haitta- ja kiristysohjelmat ja muut verkkouhat poissa laitteistasi. Totalin virustentorjuntaratkaisu on saanut huippupisteet suojaustehostaan riippumattomilta testilaitoksilta.

Pidä rahasi ja verkkoselauksesi turvassa

Varmista turvallisuus verkkopankkia ja Internetiä käyttäessäsi ja verkko-ostoksia tehdessäsi. Pankkitoimintojen suojaus suojaa yhteytesi automaattisesti. Selauksen suojaus varoittaa epäilyttävistä verkkosivuista ja estää huijaussivustot.

Yksityisyyden verkossa turvaava VPN

Käyttörajoitukseton VPN-palvelu salaa yhteytesi ja piilottaa oikean IP-osoitteesi käyttämiltäsi verkkosivuilta. Vaihtamalla virtuaalisen sijaintisi pysäytät hakkerit ja seurantaohjelmat ja voit käyttää Internetiä maantieteellisistä rajoituksista piittaamatta.

Yksityisyyden turva Wi-Fi-verkoissa

Automaattinen Wi-Fi-yhteyksien suojaus pitää tietosi turvassa hakkereilta ja muilta urkkijoilta, kun käytät julkista Wi-Fi-verkkoa. Suojauksen tilastotiedot kertovat suojatun tietoliikenteen määrän sekä estettyjen seurantayritysten ja verkkosivustojen määrät.

Henkilötietojen jatkuva valvonta tietovuotojen varalta

Lisäämällä henkilötietojasi valvottaviksi saat heti hälytyksen, jos henkilötietojasi havaitaan vuotaneen verkkoon, ja pystyt estämään identiteettivarkaudet ajoissa. Saat henkilökohtaista tukea asiantuntijoiltamme vahinkojen ehkäisemistä ja minimointia varten.

Salasanojen suojaus ja hallinta

Luo turvallisia salasanoja ja tallenna ne yhdessä kirjautumistunnustesi ja luottokorttitietojesi kanssa turvalliseen holviin, jonka kautta voit käyttää niitä turvallisesti kaikilla laitteilla. Voit käyttää tunnistetietojasi helposti automaattisen täytön avulla. Saat myös tiedon, jos salasanasi ovat heikkoja tai kierrätettyjä, , ja voit luoda vahvoja salasanoja niiden tilalle.

Tee Internetistä turvallinen lapsillesi

Totalin käytönvalvontatoiminnoilla voit estää epäasiallisen sisällön ja asettaa digitaalisia raja-aitoja lapsillesi. Voit etähallita käytönvalvontasääntöjä ja suojata koko perheesi yhdellä tilauksella. Olemme tehneet digitaalisesta vanhemmuudesta helppoa.

 

  • 1 laite - Yhteen laitteeseen
  • 12 kk - lisenssi on määräaikainen yhdeksi vuodeksi
  • Windows 8.1, 10, 11 ja uudemmat
  • macOS 11 (Big Sur) ja uudemmat
  • iOS 14 ja uudemmat
  • Android 8.0 ja uudemmat

TOIMITAN OSTAJALLE LISENSSIKOODIN JA OHJEET KUINKA AKTIVOIT JA ASENNAT TUOTTEEN LAITTEELLESI.

Voit myös kysyä neuvoa asennuksen kanssa.

Lisätietoa: F-Secure Total

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


31 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.3.2024 0:57
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.