Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

KLIKKAA ISOMMAKSI.

Kuvanmukaisessa HYVÄSSÄ iskussa  oleva opus FORMULA 1 kirjojen ystäville.

F1 Racing - FORMULA 1 Vuosikirja 2002

Plus: Marcus Grönholm - Rallin maailmanmestari

Maranellon punainen F1-vuosi 2002

F1 Racingin Formula 1 vuosikirja 2002 kertaa mennen F1-kauden tapahtumat vauhdikkaasti ja perusteellisesti. Mieleenpainuvan lukuelämyksen kruunaa komea kuvitus.

Formula 1 -vuosi 2002 oli maranellonpunainen: Ferrari-talli hallitsi autourheilun kuninkuusluokkaa täysin ylivoimaisest....

....tämän kirjan sivuilla vieraillaan myös sorateiden GP-sarjassa: Marcus Grönholm ajoi itsensä nyt toistamiseen rallin maailmanmestariksi. Laajassa näyttävässä henkilökuvasssa poraudutaan Bossen kiehtovaan persoonaan.

(c) F1 Racing / A-lehdet Oy 2002

SAMALLA PK:lla saa tulemaan toistaiseksi 10 kg tavaraa :-)

Kirjaa painaa jonkin matkaa yli 500g

VOITTOHUUTO JA PK.  5.90e [Niin kauan kuin tuo tarjous on voimassa, sen jälkeen normi 7,90e] -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.3.2017 12:08

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset