Kuvaus

Walter Farley: Musta orhi

  • WSOY; nuorten toivekirjasto 16; 1953; kovakantinen kirja, 168 sivua; piirroskuvitus
  • Sisältä siisti kirja. Kannen kulmissa kulumaa ja takakannessa pieni tahra.
  • HINTA: 3 euroa + toimituskulut pikkupakettina kotiin postilaatikkoon 6 euroa =  9 euroa (HUOMIO: Esim. 7 euron pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla. Katso esim. hevoset - Haku - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Hevoskirjojen klassikko.

Musta orhi eli Musta ori (The Black Stallion) on Walter Farleyn kirjoittama nuorisoromaani, joka ilmestyi Yhdysvalloissa 1941. Musta ori oli Farleyn esikoisromaani, jota hän alkoi kirjoittaa jo kouluaikana. Romaani ilmestyi hänen ollessaan 26-vuotias. Vuosien myötä hän kirjoitti Mustasta oriista kokonaisen kirjasarjan. Ensimmäinen suomennos ilmestyi vuonna 1953 Nuorten toivekirjaston numerona 16.

Lastihöyry Drakella Intiasta Amerikkaan kulkeva Alexander "Alec" Ramsay nuorempi tutustuu laivalla kuljetettavana olevaan arabialaiseen villioriin, Mustaan. Hän ehtii jo jonkin verran tutustua hevoseen, kunnes laiva joutuu hirmumyrskyyn Portugalin rannikolla ja kärsii haaksirikon. Kaikki muut matkustajat menehtyvät paitsi Alec, joka Mustan avulla pelastautuu autiolle saarelle. Päivien kuluessa ystävyys Mustan ja pojan välillä vähitellen vahvistuu. Lopulta ori antaa pojan ratsastaa sillä. Viimein Alecin majan tulipalon nähnyt laiva pelastaa pojan saarelta. Hevonen lähtee mukaan ja se on hyvin äksy ja vikuri kaikkia muita kohtaan. He matkaavat Rio de Janeiron kautta New Yorkiin...

hakusanat: hevoset klassikot nuortenkirjat lastenkirjat hevosromaanit hevoskirjat ratsastus kilpahevoset eläimet

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 61 vrk 16 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 61 vrk 16 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.