Kuvaus

[12/16]

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva nidottu painos MATKAILUN ystäville.

Inari Fernandez - Inna-Pirjetta Lahti: LAPSIPERHEEN MATKA KÄSIKIRJA

Toimittajasisarusten Inari Fernándezin ja Inna-Pirjetta Lahden uutuusteos tarjoaa kattavan tietopaketin asioista, jotka on hyvä ottaa huomioon perheen pienimpien kanssa reissatessa.

Lasten kanssa matkustamisen ei tarvitse olla vanhempien stressitasoa entisestään nostattava kokemus. Päinvastoin – kirjan viesti on, että lasten kanssa matkustamisesta on helppo nauttia. On vain tiedettävä, minne menee ja mitä tekee.

– Lasten kanssa ei voi koskaan ennakoida liikaa, sanoo kolmen lapsen äiti Inna-Pirjetta Lahti.

Ennakkovalmistelut ovat perhematkalla tärkeitä

Hyvä valmistautuminen on tärkeää matkan sujuvuudelle. Lapset tarvitsevat turvallisuutta ja tunteen siitä, että vanhemmilla on kaikki hallinnassaan vieraassakin paikassa. Lapsiperheen matkakäsikirja antaa vastaukset moniin etenkin ensimmäisiä kertoja lasten kanssa matkustavaa askarruttaviin kysymyksiin. Kirja tarjoaa esimerkiksi valmiin pakkauslistan, jota on helppo soveltaa oman perheen tarpeisiin.

– Perheen kanssa matkustaminen on enemmän tai vähemmän välineurheilua. Silti kaikkein tärkeintä on perheen yhteinen aika, korostaa Lahti.

Monen perheen matkasuunnitelmat lähtevät aikuisten matkustushalusta. Pikkulapset eivät vielä osaa haaveilla eksotiikasta tai kaukaisista maista ja heidän elämyksensä syntyvät aivan muusta kuin aikuisten maailman tärkeistä nähtävyyksistä.

– Lapset eivät kaipaa lomalla suuria nähtävyyksiä, mutta silti arkikuvioista irrottautuminen tekee heille yhtä lailla hyvää kuin aikuisille. Lapsetkin nauttivat etelän lämmöstä ja siitä, että joka aamu ei tarvitse pukeutua saappaisiin ja paksuihin vaatteisiin.

Minne lähteä perheen kanssa seuraavalle lomalle? Mistä rohkaisua ja vinkkejä lapsiperhematkailuun? Lapsiperheen matkakäsikirja esittelee 30+1 matkakohdetta ja niiden kiinnostavimmat tärpit lapsiperheen näkökulmasta. Kirja tarjoaa myös kattavan tietopaketin asioista, jotka on hyvä ottaa huomioon jälkikasvun kanssa reissatessa.Kirjassa kerrotaan erilaisten perheiden matkakertomusten kautta, miten reissaaminen lasten kanssa onnistuu niin teltassa kuin luksushotellissa. Teos sopii sekä uuteen elämäntilanteeseen valmistautuvalle että uutta lomaideaa etsivälle perheelle, ja tarjoaa reissaajille paitsi innostavan lukukokemuksen myös tarpeellisen tietopaketin.

Johnny Kniga 2012

Painettu EU:ssa

VOITTOHUUTO ja PK. 2,95e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 68 vrk 14 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 68 vrk 14 h 37 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.