Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Figgjo Flintin Trygg Trafikk -aamiaissetti (lasten) 1960-luvun loppupuolelta. Kuvioinnin suunnittelija Inger Waage. Sisältää syvän (Ø 19 cm) ja matalan (Ø 21 cm) lautasen sekä mukin. Pohjissa sekä Figgjon että Stavangerflintin leimat.

Mukin pohjarenkaassa kaksi pientä kolhua (1, 2). Toinen kolhu (1) näkyy vähäsen, kun muki on pöydällä, toinen kolhu (2) on todella pieni eikä näy. Muuten muki on todella hienossa kunnossa, vain jotakin hyvin pientä käytönjälkeä voi lähitarkastelussa havaita. Matalassa lautasessa on kuvion yläreunassa krakelointia (3) ja koirassa on hentoa naarmuisuutta (4). Paikoitellen voi olla myös jotakin hyvin vähäistä käytönjälkeä. Lautanen on muutoin todella hienossa kunnossa. Syvässä lautasessa on kuviossa pari vähän syvempää naarmua (5) koiran ja lahkeen kohdalla ja hentoa naarmuisuutta liikennemerkin kohdalla. Ihmisten päiden välissä on myös pari hyvin hentoa naarmua (6). Lautanen on muuten erinomaisessa kunnossa. Kuviin on numeroitu mainitut kohdat, kannattaa katsoa kuvat tarkkaan läpi ennen huutoa.

Osat eivät ole siis enää priimakunnossa, mutta ikäänsä ja käyttötarkoitukseensa nähden yllättävän hienokuntoinen kokonaisuus. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on jotakin kysyttävää.

-----

Figgjo Flint's Trygg Trafikk children's breakfast set from late 1960s. Includes a deep (Ø 19 cm) and a shallow (Ø 21 cm) plate and a mug. The road safety inspired decoration was designed by Inger Waage. Stamped by Figgjo Flint and Stavangerflint.

The mug has two small chips on the bottom (1, 2). The bigger one (1) can be seen when the mug is on the table but the smaller one (2) cannot. Some very minor signs of use can be found upon close inspection but the mug is otherwise in excellent condition. The shallow plate has some crackling on the top portion of the decoration (3) and a few scratches on the dog (4). Otherwise in excellent condition. The deep plate has a couple of deeper scratches on the dog and the leg (5) and some very minor ones on the traffic sign. There are also some very minor scratches between the heads (6). Otherwise in excellent condition. As a whole, this set is in very fine condition considering its age.

The defects are numbered in the pictures. Please, see them to better assess item's condition before bidding. Feel free to contact me should you have any questions.

-----

figgjo-tryggtrafikk-01-04

figgjo-tryggtrafikk-01-06

figgjo-tryggtrafikk-01-07

figgjo-tryggtrafikk-01-08

figgjo-tryggtrafikk-01-09
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


25 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.4.2024 20:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.