Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Suositun FINNHITS-kokoelmalevysarjan 5. osa ilmestyi v. 1976. Tässä myynnissä oleva CD-versio ilmestyi 20 vuotta myöhemmin v. 1996. Nostalgisen levyn esittäjiä ovat mm. KATRI HELENA, TAISKA, FREDERIK ja IRWIN GOODMAN.

LP-levy on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, toimituskulut huutopakettina 6,85 euroa. Useampkin LP-levy kulkee samoilla toimituskuluilla. Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kannattaa huutaa useampia kohteita: 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia.

KAPPALELISTA:

Katri Helena: Syysunelma Kari Tapio: Kylähäät Tapani Kansa: Kesän lapsi Lasse Mårtensonin Studio-orkesteri: Myrskyluodon Maija Taiska: Moi moi vain Kai Hyttinen: Nostalgia Frederik: Ramaya Pepe Willberg: Romanssi Vicky Rosti: Näinkö aina meille täällä käy M.A. Numminen: Maailma se on kuin silkkiä vaan Freeman: Ajetaan tandemilla Fredi: Laula kanssain Irwin Goodman: Häirikkö Markku Aro: Etsin kunnes löydän sun Jussi Raittinen: Nashville Tennessee Erkki Liikanen: Jokkantii

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.6.2024 20:27
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.