Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kaikki rojut laatikossa mukana.Pimeässä hohtava suoja mukaan kakelle.HUOM!! Eu virtalähde mukana.. kuva netistä.

Fire TV Stick 4K Max on Amazonin uusin lisäys Fire TV Stick -tuotesarjaan. Se on tarkoitettu erityisesti vaativille käyttäjille, jotka haluavat nauttia elokuvista, sarjoista, musiikista ja peleistä parhaalla mahdollisella laadulla. Fire TV Stick 4K Max tarjoaa uskomattoman terävän 4K UHD -kuvanlaadun, Dolby Visionin, HDR:n ja HDR10+:n tuen avulla.

Fire TV Stick 4K Maxin suoritin on nopeampi kuin edeltäjässään, mikä tarkoittaa nopeampia käynnistysaikoja ja parempaa suorituskykyä kaikissa sovelluksissa. Laite sisältää myös uuden WiFi 6 -tuen, joka mahdollistaa nopeamman ja luotettavamman langattoman yhteyden.

Fire TV Stick 4K Max toimii Alexa-ääniohjauksen kanssa, joten voit käyttää sitä helposti äänikomennoilla. Voit etsiä sisältöä, ohjata muita älylaitteita tai tarkistaa säätiedot ilman kaukosäädintä.

Laitteessa on myös 8 GB tallennustilaa, joka mahdollistaa useiden sovellusten ja pelien asentamisen. Fire TV Stick 4K Max tukee suosittuja suoratoistopalveluja, kuten Netflix, Disney+, HBO Max, Prime Video ja monia muita.

Fire TV Stick 4K Max on erinomainen valinta niille, jotka haluavat nauttia viihteestä parhaalla mahdollisella laadulla ja helposti hallittavalla tavalla.

Mahdolliset toimituskulut muuttuvat myös niiden muuttuessa. Tuotteita ei voi palauttaa.Ostat ne siinä kunnossa kun myytäessä ovat.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
49 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.4.2024 11:10
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.