Kuvaus

hyvä kuntoinen.

Alkuteos ilmestynyt 2002. Suomentanut Lotta Toivanen. Etukannen valokuvat: Jeff Cottenden (hahmot); Getty Images (tyttöjen kasvot ja hiukset; Science Photo Library (jade); DK Images (meripihka); Alamy Images (opaali); Lontoon luonnontieteellinen museo (taustan jalokivet). Takakannen linna: Dominic Harman. Sidottu.

Jade, Opale ja Ambre saavat 14-vuotissyntymäpäivänään tietää, että heille on jo muinaisissa kirjoituksissa osoitettu suuri tehtävä. Tytöt kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa Valtakunnan vanhimman puun luona ja lähtevät arkailematta matkaan. Kullakin tytöistä on mukanaan vain musta samettipussukka, jossa on jokaisen nimen mukainen jalokivi. Ennuskiviä koskettaessaan tytöt pystyvät luomaan ympärilleen taikapiirin ja saamaan yhteyden näkymättömiin voimiin.

Samaan aikaan Joa-niminen tyttö kamppailee vakavan sairauden kourissa pariisilaisessa sairaalassa. Joa horjuu elämän ja kuoleman välimailla, mutta alkaa nähdä ihmeellistä unta, joka antaa hänelle uusia voimia. Joan elämä on Jaden, Opalen ja Ambren neuvokkuuden varassa.

Tämän vuoden elokuussa 16 vuotta täyttävä Flavia Bujor kirjoitti romaaninsa 12-vuotiaana. Kirjasta tuli maailmanmenestys: romaanin käännösoikeudet myytiin oikopäätä 23 maahan ja Miramax osti teoksen elokuvaoikeudet.

Luokitus: Fantasia Nuortenkirjallisuus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 76 vrk 2 h 19 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,50 € Sulkeutuu 76 vrk 2 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.